Monday, May 12, 2008

“U” a ramas fara stand de prezentare

Standul de prezentare al clubului Universitatea Cluj, situat la etajul I din Iulius Mall, a fost inchis. In momentul de fata, la stand nu a mai ramas spre vanzare nici un obiect inscriptionat cu insemnele lui ‘U”.

Un angajat al Iulius Mall contactat de citynews.ro nu stia ca standul a fost inchis si s-a declarat uimit, deoarece acesta functiona vineri dupa-amiaza.


Desi contractul este confidential, iar spatiul a fost pus la dispozitia clubului gratuit, se pare ca penalitatile pe care conducerea clubului le va avea de platit pentru ca nu a anuntat ca standul isi va intrerupe activitatea nu vor fi chiar de neluat in seama.


De altfel, standul de prezentare nu a functionat niciodata la parametri normali. De nenumarate ori, fanii Universitatii s-au plans ca obiectele pe care doreau sa le achizitioneze nu erau pe stoc sau erau nevoiti sa se inscrie pe o lista de asteptare care nu era respectata.


Standul echipei de fotbal s-a deschis la sfarsitul lunii februarie si a costat in jur de 15.000 de lei, fara TVA. Standul a pus in vanzare o gama larga de articole promotionale, de la brichete si brelocuri cu insemnele alb-negre, la tricourile replica si esarfe.
sursa citynews.ro

No comments: