Saturday, April 19, 2008

Licitaţie

950.000! Cine dă mai mult? Gigi se uită încruntat înspre Arpi şi plusează. 1.000.000! O dată. De două ori. De trei ori. Adjudecat! Trei puncte pentru Steaua.
Scenariul se repetă, obsesiv, cu câteva zile înainte de fiecare etapă. Sumele diferă, dar povestea e aceeaşi: Steaua sau CFR Cluj, de preferinţă chiar amândouă, sunt creditate cu milioane de dolari sau euro aruncaţi spre oponenţii adversarelor. Săptămâna aceasta, în prim-plan sunt UTA şi Oţelul.

Acum câteva zile, “U” Cluj şi Rapid au fost implicate în “horă”. Distribuţia se schimbă cel mult o dată la şapte zile, ca într-o piesă regizată prost. Dar nu actorii sunt de vină! Regizorul nu e în stare să producă nimic de calitate.

în cazul Ligii I, regizori au devenit ziarele, care au cam uitat de valoarea fotbalului. Nu mai contează incursiunile pe extremă, centrările “la milimetru”, şuturile la vinclu sau posesia mingii. Important a devenit cine s-a dat la o parte mai evident, cine ar putea să mimeze fotbalul mai bine sau cui i-ar folosi mai mult o victorie a adversarilor în meciul direct.

Evident, nimeni nu face asta fără acordul producătorilor - personaje dubioase, îmbrăcate în costume de mii de euro, cu maşini de sute de mii de euro în garaje şi cu ambiţii de milioane de euro. Pentru ei nu contează valoarea produsului, ci câştigul. Iar pentru asta ar face orice. Inclusiv licitaţii o dată pe săptămână.

Continuarea in Ziua de Cluj

Programul lui "U'' pana la finalul campionatului

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat programul partidelor televizate pana in 7 mai.

etapa 30: "U" Cluj - Gloria Buzău (duminică, 20 aprilie, ora 17.00 -Telesport)

etapa 31: Ceahlăul Piatra Neamţ - Universitatea Cluj (miercuri, 23 aprilie, ora 19.00 Telesport)

etapa 32: Universitatea Cluj - Farul Constanţa (sambata, 26 aprilie, ora 16.00 -Telesport)

etapa 33: Poli Iaşi - Universitatea Cluj (vineri, 2 mai, ora 19.00 - Telesport)

etapa 34: Universitatea Cluj - *** (miercuri, 7 mai, ora 17.00 - nu s-a stabilit inca ce post va transmite meciul. In aceasta etapa toate partidele se disputa de la ora 17.00)

sursa ucluj.ro

Biserica intră pe spaţiul verde din Gheorgheni

Vlad Gherman

Realizarea unei construcţii peste un parc din Cluj-Napoca depinde de avizul de la mediu

Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Vadului, Feleacului şi Clujului intenţionează să construiască un centru medical filantropic în cartierul Gheorgheni, pe strada Slănic. Terenul de 7.000 de metri pătraţi a fost concesionat Arhiepiscopiei Ortodoxe în anul 2003, printr-o Hotărâre de Consiliu Local. În prezent, terenul figurează ca spaţiu verde.

Planul Urbanistic General în vigoare prevede că terenul din cartierul Gheorgheni este situat în zona V1b (zone verzi cu acces nelimitat). Proiectul Arhiepiscopiei a fost avizat de membrii Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism (CTATU), cu obligaţia Arhiepiscopiei de a obţine avizul de mediu pentru această construcţie, fără de care nu ar putea fi înaintat Consiliului Local pentru aprobarea finală. Planul pentru realizarea acestui ansamblu social a fost întocmit acum câţiva ani, dar numai ieri a primit aprobarea urbaniştilor. „Noi aprobăm această construcţie, dar trebuie să obţineţi avizul de mediu. Construcţia este una importantă pentru comunitate”, a subliniat primarul Emil Boc, preşedinte al CTATU. Construcţia va fi realizată cu sprijinul unor fundaţii germane care sunt parteneri ai Arhiepiscopiei de peste 14 ani, după cum susţine purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei, părintele Bogdan Ivanov, şi va avea demisol, parter şi un etaj. Proiectul include o sală de urgenţe, laboratoare, cabinete medicale, sală de conferinţe, bibliotecă şi alte spaţii destinate personalului medical. Răspunsul comisiei i-a mulţumit pe reprezentanţii Arhiepiscopiei, care au evidenţiat încă o dată importanţa realizării acestui obiectiv. „Pentru noi şi pentru comunitate e foarte importantă această realizare. Sper să existe o metodă să obţinem cât mai repede avizul de la mediu”, au precizat aceştia în cadrul şedinţei CTATU.

Continuarea in Informatia de Cluj

Lăpuşan şi Soporan, aruncaţi în luptă de “kaiserul” Rus

Candidaţii PSD Cluj pentru alegerile locale au fost lansaţi ieri oficial pe scena Casei de Cultură a Studenţilor.
Preşedintele PSD Cluj, senatorul Vasile Dîncu, a ales un model mai dinamic decât în ceilalţi ani pentru a prezenta candidaţii partidului pentru funcţiile de primari, respectiv de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ).

Pe scena Casei de Cultură a Studenţilor, Dîncu – despre care Ioan Rus a spus că “este un DJ mai bun decât Mitrea” – i-a chemat pe toţi candidaţii, accentul căzând pe cei mai “grei”: Remus Lăpuşan, candidatul la Primăria municipiului Cluj-Napoca, şi Vasile Soporan, candidatul pentru şefia CJ.

“Nu facem o lansare cu mici şi bere, căci aici nu se potriveşte. Şi nu merge nici denumirea de dînculion, vasilion ori pesedelion. în Ardeal noi facem politica mai serios”, a declarat Dîncu, făcând referire directă la vanghelioanele organizate de liderul PSD Bucureşti.

Sprijiniţi de Rus

Vicepreşedintele PSD şi liderul “grupului de la Cluj”, Ioan Rus, reintrat ieri în scenă după mai mult timp, a declarat că marile proiecte din Cluj au fost demarate de social-democraţi, în perioada 2000-2004.

“Amintiţi-vă cum toţi portocalii au sărit ca arşi când noi – prin Vasile Soporan, ca prefect, şi Şeban Graţian, ca preşedinte al Consiliului Judeţean - am creat Parcul Tetarom. Ce atacuri au fost. Iată că acum Tetarom naşte pui vii. Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca a fost «desfiinţat» la începutul anilor 2000. Autostrada Transilvania a fost ideea noastră 100%.

A fost atacată chiar de la instalarea Alianţei DA la putere. Autostrada s-a scumpit cu un miliard doar din faptul că un an nu s-a lucrat şi încă câteva miliarde de atunci până acum” a afirmat Rus. El a acuzat “puterea portocalie” de toate nenorocirile din ţară.

“Noi avem în Cluj primarul care este preşedintele celui mai important partid, care a dat şeful statului şi primul guvern. Sunt responsabili de toate nenorocirile din această ţară. Vrea populaţia Clujului să-l aleagă din nou? Când patru zile pe săptămână stă la Bucureşti şi două la televizor, la tăiat panglici?”, a întrebat Rus asistenţa.

Continuarea in Ziua de Cluj

Friday, April 18, 2008

Fan-club Florescu în Danemarca



Clujeanul George Florescu, unul dintre puştii teribili care au adus Universităţii ultimul titlu de campioană naţională de juniori, în 2002, a ajuns din acest an tocmai în Danemarca. El a semnat un contract de patru ani cu vicecampioana FC Midtjylland şi s-a adaptat mai repede decât spera. L-a ajutat faptul că este un fotbalist talentat, cu experienţă internaţională, câştigată la Serif Tiraspol, Torpedo Moscova şi la naţionala de tineret a României, dar şi faptul că a avut parte de galerie încă de la partida de debut.

O sută de fani

"La primul meci de pe teren propriu, m-am trezit cu aproximativ o sută de suporteri români, care au venit dintr-un oraş apropiat, unde studiază sau muncesc. Au făcut un fan club George Florescu. A fost o mare surpriză pentru mine şi m-am bucurat mult", a povestit George. Fanii şi-au confecţionat bannere de încurajare pentru conaţionalul lor şi încearcă să meargă la cât mai multe meciuri ale sale.
Florescu a făcut parte din echipa de juniori pregătită de Alexa Uifăleanu şi, apoi, de Mircea Cojocaru, care a adus Clujului, în 2002, ultimul titlu de campioană naţională de juniori. Printre premianţii de atunci se aflau destui jucători care au devenit între timp cunoscuţi, precum Cociş, Codreanu, Goga, Costea, Soporan sau Dolha.

Continuarea in Clujeanul

Popa vrea la "U" din vara

Tehnicianul lui Poli Iasi, Ionut Popa, a negat orice acord in urma caruia ar urma sa preia banca tehnica a Universitatii Cluj.

Mai mult, Popa sustine ca nu a discutat cu niciun oficial al gruparii de sub Feleac si ca e concentrat pe munca echipei din Copou.

"Momentan sunt la Iasi. Nu am discutat cu nimeni si nu mi s-a propus nimic de la Cluj", a spus Popa, care implineste chiar astazi 55 de ani.

Aradeanului ii va expira contractul cu Poli Iasi in 16 iunie si le-a marturisit apropiatilor sai intentia de a reveni cat mai aproape de casa, iar debarcarea sa de la carma Politehnicii Iasi este doar o chestiune de timp.

El a admis de asemenea ca Universitatea Cluj este o varianta din vara si ca e dispus sa se aseze la masa tratativelor chiar din 16 iunie. "Pana acum au fost pure speculatii. Nu am voie sa discut cu nicio echipa pana nu-mi expira contractul. As antrena Universitatea, chiar daca ar retrograda. Imi place Clujul", a declarat antrenorul ce a reusit promovarea cu FC Oradea si UTA Arad pentru citynews.ro.

Thursday, April 17, 2008

Meszaros: "Meciul cu CFR va fi o finală de Campionat Mondial"

Meszaros: "Meciul cu CFR va fi o finală de Campionat Mondial"

Meszaros: "Meciul cu CFR va fi o finală de Campionat Mondial"

Antrenorul Universităţii Cluj, Alpar Meszaros, a declarat că din punctul său de vedere, meciul cu CFR Cluj va fi comparabil cu o "finală a Campionatului Mondial"

"Meciul cu CFR va fi o finală a Campionatului Mondial. Indiferent dacă noi suntem căzuţi şi ei vor fi campioni. Este un meci deosebit", a spus Meszaros, care a adăugat că speră ca Gloria Buzău să joace prelungiri în semifinala cu Unirea Urziceni ce se va desfăşura în această seară pentru ca jucătorii buzoieni să fie obosiţi în meciul direct din etapa următoare.
sursa prosport.ro

Tensiunea marelui meci

Ultima etapă a campionatului Ligii I de fotbal, sezonul 2007-2008, o zi de miercuri 7 din luna “lui florar”, ora 18.00, înainte cu exact o lună până la începerea Campionatului European de Fotbal din Elveţia şi Austria.
O locaţie unică prin semnificaţii şi valoare simbolică, bătrâna arenă “Ion Moina” din centrul capitalei Ardealului. O locaţie aflată, ce-i drept, într-o stare jalnică va găzdui un meci de istorie. Meciul meciurilor, mai tare decât orice derby bucureştean, mai tare decât orice confruntare fotbalistică a acestui sezon.

Un meci care poate fi vital pentru cele două protagoniste clujene din Liga I. Un meci în urma căruia CFR-ul lui Paszkany, Mureşan şi Andone poate câştiga un campionat în care au fost până de curând pe primul loc, o lungă perioadă de timp, iar Universitatea lui Doboş, Meszaros şi Goga se poate salva de la crunta retrogradare.

Un meci cât un campionat. Un meci ce poate intra în istoria oraşului de pe Someş. Un meci care poate încununa un sezon de excepţie al CFR-ului din Cluj, în acelaşi timp un meci care poate duce la relansarea şi renaşterea unui fenomen de excepţie al Transilvaniei, “U” Cluj. Un mit, o realitate şi, peste toate astea, o unică iubire pentru zecile de mii de suporteri care nu încetează să spere, de la meci la meci, în marea salvare a echipei lor de suflet.

Continuarea in Ziua de Cluj

"Şepcile roşii" mai au două variante de salvare




Meszaros pedepsit, Doboş trece pe bancă

Antrenorul Universităţii este suspendat o etapă că s-a înjurat cu jucătorul Oţelului, Janos Szekely, iar preşedintele îi va lua locul.

Comisia de Disciplină a FRF l-a sancţionat ieri pe antrenorul “şepcilor roşii”, Alpar Meszaros (foto), cu o etapă de suspendare şi o penalitate financiară de 3.000 de lei, pentru că la meciul cu Oţelul (2-1) din etapa a 26-a s-a înjurat cu “gălăţeanul” Janos Szekely.

Preşedintele “şepcilor roşii”, Toni Doboş, a dezvăluit ieri că îi va lua locul lui Meszaros pe banca de rezerve la meciul cu Gloria Buzău de duminică. “În această situaţie, cu antrenorul suspendat, va trebui să stau pe bancă. Cu 5 victorii în cele 5 etape care mai sînt pînă la finalul campionatului sîntem în graficul salvării. Din gură e uşor, mai trebuie însă să şi demonstrăm în teren că acest lucru este posibil”, a spus Doboş.
from gsp.ro

Wednesday, April 16, 2008

Un om in flacari!

Luaţi-le televizoarele!

Suporterii vor vedea “naţionala” la Euro şi pe ecrane-gigant
Idei de marketing cu 52 de zile înainte de turneul final al Euro 2008. Retailerul Flanco lansează o provocare inedită pentru piaţa românească: dacă “tri­colorii” iau titlul la Euro 2008, fa­nii care îşi vor cumpăra tele­vi­zoare LCD, plasme sau proiectoare din magazinele Flanco şi Flanco World, în perioada 9 aprilie - 17 iunie, vor lua banii înapoi!

Există o singură excepţie: pen­tru produsele mai scumpe de 15.000 de lei, suma returnată va fi de 15.000 de lei.

“Sîntem convinşi că suporterii vor fi victorioşi, alături de echipa naţională a României”, a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo Inter­na­ţional.
from gsp.ro

IMPACT investeste la "U" CLUJ!!!

Compania Impact Developer & Contractor SA a fost înfiinţată în 1991 şi activează în domeniul dezvoltării de proiecte imobiliare complexe, fiind cotată la Bursă. S-a specializat în construcţia de ansambluri rezidenţiale şi clădiri de birouri şi are proiecte, pe lângă cele din Cluj, în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti şi Oradea. În Capitală, Impact deţine o cotă de piaţă de 28 la sută în domeniul său de activitate.

Reprezentantul firmei de construcţii Impact în Consiliul de Administraţie al echipei clujene, Mihai Drăgoţoiu, promite că Universitatea va deveni o echipă de top.

„Şepcile roşii” par să-şi fi găsit stăpân, iar perioada în care Consiliul Local se chinuia să susţină financiar echipa este pe cale să se încheie. Impact este societatea care şi-a declarat oficial intenţia să achiziţioneze pachetul majoritar de acţiuni la „U” Cluj. „Avem un proiect care se întinde pe şase sau şapte ani, prin care plănuim să investim circa 400 de milioane de euro în domeniul imobiliar din Cluj-Napoca. Directorul general, Dan Ioan Pop, este clujean, iar relaţiile noastre cu Toni Doboş sunt apropiate. Am hotărât să investim şi în fotbal”, a motivat decizia companiei, așa că Mihai Drăgoţoiu, reprezentantul Impact în Consiliul Director al „U” Cluj.

"Noi vrem să ajutăm echipa şi nu să o desfiinţăm sau să o mutăm din oraş. S-ar putea să ne implicăm şi în construirea noului stadion" - Mihai Drăgoţoiu, reprezentant Impact

sursa prosport.ro

"U" Cluj, marca inregistrata

Dupa 89 de ani de existanta, Universitatea Cluj figureaza ca marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM).
Gruparea de sub Feleac si-a asigurat astfel drepturile asupra siglei, culorilor si denumirii echipei de fotbal. Procedurile pentru inregistrarea marcii "U" au fost demarate la sfarsitul lui 2007 de fostul manager al clujenilor, Alin Tise. "Am reusit in cele din urma sa inregistram marca la OSIM cu acte in regula. Brandul acestei echipe se bucura de un potential imens", a confirmat presedintele Toni Dobos.

Altfel, litigiul dintre "U" Cluj si Zapp s-a stins, dupa ce firma de telefonie mobila a actionat in instanta clubul clujean in luna decembrie a anului trecut pentru rezilierea unilaterala a contractului inainte de termen. "Ma bucur ca am putut rezolva si aceasta problema. Din pacate, de cand am venit la acest club am prea putin timp pentru a ma ocupa de fotbal. In fiecare zi gasesc un contract uitat, intentionat sau nu, prin sertare", se plange seful lui "U", Toni Dobos.
sursa citynews.ro

Monday, April 14, 2008

Steaua - U Cluj 0-3 (la masa verde)

Becali a fost la pauza la vestiare (lucru recunoscut chiar de el in direct la sport.ro) . Conform regulamentului, acest lucru ii era interzis . Daca clujenii vor depunde memoriu, steaua risca sa piarda la "masa verde" între 6 si 15 puncte.

sursa mysport

Mezaroş: „ Am jucat de la egal la egal cu Steaua!”

Mezaroş: „ Am jucat de la egal la egal cu Steaua!”

Mezaroş: „ Am jucat de la egal la egal cu Steaua!”


Antrenorul clujenilor s-a arătat nemulţumit de scorul mare înregistrat pe tabela de joc la final şi spune că rămâne în continuare optimist în ceea ce priveşte şansele echipei sale de a scăpa de la retrogadare:

Vreau să luptăm până la capăt pentru că şanse mai avem să scăpăm de la retrogadare. Pentru noi este mai important meciul cu Buzăul decât a fost cel de azi. De la 2-0 s-a rupt tot. Steaua are o formaţie de valoare. Scorul final nu este corect pentru că am jucat cam de la egal, la egal cu Steaua.” a spus Mezaroş
sursa prosport.ro

Alaturi de suporterii lui U Cluj

Universitatea Cluj isi joaca ultima carte pentru a ramane in primul esalon tocmai pe Ghencea, impotriva Stelei. Daca ardelenii vor pierde, sunt ca si retrogradati, dar cu un succes in acest meci ar putea spera in continuare la salvarea de la retrogradare.

Constienti de importanta acestei partide, suporterii Universitatii vor veni in numar mare la partida cu Steaua (cele doua galeriii sunt si rivale), iar in sectorul de peluza rezervat lor vor fi prezenti si ultrasi dinamovisti si petrolisti (infratiti cu cei de la U Cluj), cele trei galerii fiind in relatii foarte bune, dupa ce au stat impreuna si la jocul din Giulesti dintre Rapid si U Cluj, scor 1-2.

Meciul din tur dintre U Cluj si Steaua (scor 2-1) a fost marcat de incidente grave intre cele doua galerii, petrecute inaintea partidei, astfel ca jocul de luni se anunta tensionat, macar prin prisma rivalitatii intre suporterii celor doua echipe.
from dinamomania

Plăcuţele unguresti pe holurile UBB-ului


Plăcuţele în limbile germană şi maghiară au primit acceptul conducerii Universităţii Babeş-Bolyai (UBB). La mijlocul lunii trecute, conducerea universităţii clujene a emis un ordin prin care se permite structurilor din cadrul UBB să amplaseze asemenea plăcuţe. Totodată, secretariatele vor trebui să asigure personal competent în folosirea limbilor predate în cadrul departamentelor respective.

Potrivit ordinului 4060 din 18 martie, UBB va dezvolta şi mai mult folosirea limbilor maghiară şi germană în cadrul administraţiei. „Prorectoratele responsabile de liniile de studii română, maghiară, germană vor asigura, sub autoritatea lor, conform deciziilor proprii, traducerea de texte oficiale ale UBB şi publicarea lor în română, în maghiară şi în germană”, se arată în hotărârea luată de rectoratul instituţiei. Acelaşi ordin permite catedrelor şi departamentelor care desfăşoară activităţi în limbile minoritare să îşi prezinte „titulatura” în limbile în care îşi desfăşoară activitatea. „Această decizie este mai veche, de prin 2005, dar după incidentele din toamna lui 2006, acestea au fost întrerupte, iar acum au fost reiterate”, a declarat Paul Şerban Agachi, preşedintele UBB, care face referire la evenimentele din lunile octombrie-noiembrie 2006, atunci când două cadre didactice din cadrul universităţii au încercat să amplaseze asemenea plăcuţe în sediul Facultăţii de Litere şi în sediul central al UBB de pe strada Mihai Kogălniceanu.
Continuarea in Informatia de Cluj

Soporan: mai bine 1.000 de investitori mici decat unul mare

Candidatul PSD la functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Vasile Soporan, a declarat astazi ca principalul scop pe care si-l propune este dezvoltarea durabila a judetului si creearea de facilitati si pentru investitorii din Romania. "In loc de o investitie de un miliard de euro, m-am bucura sa avem 1.000 de investitori pentru a dezvolta mediul economic", a declarat Vasile Soporan.

"Propun comunitatii clujene elementele de baza ale unei dezvoltari durabile in care oamenii de afaceri si micii intreprinzatori sa aiba un cuvant greu de spus in aceasta aceasa constructie. Vreau sa reabilitez ceea ce inseamna produsul de Cluj", a mai spus astazi social-democratul.

Continuarea pe citynews.ro

Filarmonica va avea şapte niveluri!

Clujeanul.ro vă prezintă în premieră planurile clădirii Filarmonicii din Parcul Mare. În proiectul UTCN se arată că noua clădire va avea şapte niveluri, ceea ce a stârnit protestele Clubul de Cicloturism Napoca. ONG-ul susţine că noua clădire va afecta o mare parte a parcului!

"Actualul cazino în ruină va fi în realitate o mică parte din viitorul ansamblu, care va ocupa o suprafaţă de peste trei ori mai mare, pentru că în spatele actualei clădiri existente se preconizează realizarea unui corp nou de cladire, cu lungime de zeci de metri şi cu înălţime mare. E vorba de o clădire nouă pe şapte niveluri, care ar adăposti printre altele o sală cu circa 1.200 de locuri, garaje subterane, foaiere, garderobe, holuri, spaţii tehnice, săli de repetiţii", a precizat pentru Clujeanul.ro preşedintele Clubului de Cicloturism Napoca, Radu Mititean.

El a mai precizat că de-a curmezişul parcului se preconizează şi realizarea unui acces auto, dinspre strada Cişmigiu. În documentaţia tehnică se prevede că aria construită a Casinoului din parc este de 872 de mp şi se propune o arie construită de 2.699 mp, adică o suprafaţă de trei ori mai mare decât ceea ce există acum.

Cu alte cuvinte, la sol, noua clădire va "răpi" aproape 3.000 de metri pătraţi din parc.

Clădirea va avea două niveluri subterane, din care unul va fi utilizat pentru parcare, iar celălat pentru alte utilităţi. "Dacă faci o sală de 1.200 de locuri şi o parcare de 57 de locuri, o să-ţi dai seama peste o vreme că ar trebui să mai faci o parcare de vreo 500 de locuri. Şi atunci se va lua iar din terenul parcului", a susţinut MItiteanu.
Se răpeşte o mare parte din parc

Preşedintele Clubul de Cicloturism Napoca (CCN), Radu Mititean, a sesizat toate ONG-urile de mediu clujene în legătură cu pericolul realizării Filarmonicii în Parcul Central fără realizarea unui studiu de mediu.
Continuarea pe clujeanul.ro

Doboş: „Batem şi Steaua, şi CFR“

Doboş are încredere în jucătorii săi

Doboş are încredere în jucătorii săi

Toni Doboş, preşedintele Universităţii Cluj, spune că este total dezinteresat de lupta pentru titlu, dar visează să conducă într-o zi clubul din Ghencea.

Pentru Toni Doboş, Steaua Bucureşti înseamnă apogeul carierei sale ca jucător. A câştigat patru titluri cu echipa din Ghencea, a jucat în Liga Campionilor şi a debutat la naţională tot din tricoul Stelei. „Pentru mine este mereu o sărbătoare să revin în Ghencea şi pentru jucători ar trebui să fie la fel. Acolo am trăit cele mai frumoase momente din cariera mea”, îşi aminteşte Doboş.

Preşedintele clujenilor recunoaşte că lupta cu steliştii pare ca un război între David şi Goliat, dar vrea să învingă atât Steaua, cât şi CFR pentru a arbitra corect lupta pentru titlu. „Din păcate, diferenţa dintre noi şi ei este mare. Steaua s-a întărit şi este echipa care a jucat cel mai bine în acest retur. Pe mine nu mă interesează cine va lua campionatul. Eu aş vrea să-l ia «U» Cluj, dar nu se mai poate”, a glumit oficialul clujean.

Nu vor bani de la CFR

Doboş nu aşteaptă ca jucătorii să fie premiaţi de concitadina CFR în cazul în care „U“ va încurca Steaua.

„Nu se pune problema să primim bani, cum nu s-a pus nici după victoria cu Rapid. Jucăm doar pentru obiectivul nostru. Ne vom apăra şansele, dar ne aşteaptă un me­ci greu, cu o echipă care are ju­că­tori şi con­­ducători valoroşi”, a declarat Doboş, care spune că nu se pune problema să-şi supravegheze suplimentar fotbaliştii, pentru că aceştia vor juca în mod corect.
Continuarea pe prosport.ro