Wednesday, April 16, 2008

IMPACT investeste la "U" CLUJ!!!

Compania Impact Developer & Contractor SA a fost înfiinţată în 1991 şi activează în domeniul dezvoltării de proiecte imobiliare complexe, fiind cotată la Bursă. S-a specializat în construcţia de ansambluri rezidenţiale şi clădiri de birouri şi are proiecte, pe lângă cele din Cluj, în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti şi Oradea. În Capitală, Impact deţine o cotă de piaţă de 28 la sută în domeniul său de activitate.

Reprezentantul firmei de construcţii Impact în Consiliul de Administraţie al echipei clujene, Mihai Drăgoţoiu, promite că Universitatea va deveni o echipă de top.

„Şepcile roşii” par să-şi fi găsit stăpân, iar perioada în care Consiliul Local se chinuia să susţină financiar echipa este pe cale să se încheie. Impact este societatea care şi-a declarat oficial intenţia să achiziţioneze pachetul majoritar de acţiuni la „U” Cluj. „Avem un proiect care se întinde pe şase sau şapte ani, prin care plănuim să investim circa 400 de milioane de euro în domeniul imobiliar din Cluj-Napoca. Directorul general, Dan Ioan Pop, este clujean, iar relaţiile noastre cu Toni Doboş sunt apropiate. Am hotărât să investim şi în fotbal”, a motivat decizia companiei, așa că Mihai Drăgoţoiu, reprezentantul Impact în Consiliul Director al „U” Cluj.

"Noi vrem să ajutăm echipa şi nu să o desfiinţăm sau să o mutăm din oraş. S-ar putea să ne implicăm şi în construirea noului stadion" - Mihai Drăgoţoiu, reprezentant Impact

sursa prosport.ro

No comments: