Monday, April 14, 2008

Doboş: „Batem şi Steaua, şi CFR“

Doboş are încredere în jucătorii săi

Doboş are încredere în jucătorii săi

Toni Doboş, preşedintele Universităţii Cluj, spune că este total dezinteresat de lupta pentru titlu, dar visează să conducă într-o zi clubul din Ghencea.

Pentru Toni Doboş, Steaua Bucureşti înseamnă apogeul carierei sale ca jucător. A câştigat patru titluri cu echipa din Ghencea, a jucat în Liga Campionilor şi a debutat la naţională tot din tricoul Stelei. „Pentru mine este mereu o sărbătoare să revin în Ghencea şi pentru jucători ar trebui să fie la fel. Acolo am trăit cele mai frumoase momente din cariera mea”, îşi aminteşte Doboş.

Preşedintele clujenilor recunoaşte că lupta cu steliştii pare ca un război între David şi Goliat, dar vrea să învingă atât Steaua, cât şi CFR pentru a arbitra corect lupta pentru titlu. „Din păcate, diferenţa dintre noi şi ei este mare. Steaua s-a întărit şi este echipa care a jucat cel mai bine în acest retur. Pe mine nu mă interesează cine va lua campionatul. Eu aş vrea să-l ia «U» Cluj, dar nu se mai poate”, a glumit oficialul clujean.

Nu vor bani de la CFR

Doboş nu aşteaptă ca jucătorii să fie premiaţi de concitadina CFR în cazul în care „U“ va încurca Steaua.

„Nu se pune problema să primim bani, cum nu s-a pus nici după victoria cu Rapid. Jucăm doar pentru obiectivul nostru. Ne vom apăra şansele, dar ne aşteaptă un me­ci greu, cu o echipă care are ju­că­tori şi con­­ducători valoroşi”, a declarat Doboş, care spune că nu se pune problema să-şi supravegheze suplimentar fotbaliştii, pentru că aceştia vor juca în mod corect.
Continuarea pe prosport.ro

No comments: