Wednesday, April 16, 2008

"U" Cluj, marca inregistrata

Dupa 89 de ani de existanta, Universitatea Cluj figureaza ca marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM).
Gruparea de sub Feleac si-a asigurat astfel drepturile asupra siglei, culorilor si denumirii echipei de fotbal. Procedurile pentru inregistrarea marcii "U" au fost demarate la sfarsitul lui 2007 de fostul manager al clujenilor, Alin Tise. "Am reusit in cele din urma sa inregistram marca la OSIM cu acte in regula. Brandul acestei echipe se bucura de un potential imens", a confirmat presedintele Toni Dobos.

Altfel, litigiul dintre "U" Cluj si Zapp s-a stins, dupa ce firma de telefonie mobila a actionat in instanta clubul clujean in luna decembrie a anului trecut pentru rezilierea unilaterala a contractului inainte de termen. "Ma bucur ca am putut rezolva si aceasta problema. Din pacate, de cand am venit la acest club am prea putin timp pentru a ma ocupa de fotbal. In fiecare zi gasesc un contract uitat, intentionat sau nu, prin sertare", se plange seful lui "U", Toni Dobos.
sursa citynews.ro

No comments: