Friday, April 18, 2008

Fan-club Florescu în Danemarca



Clujeanul George Florescu, unul dintre puştii teribili care au adus Universităţii ultimul titlu de campioană naţională de juniori, în 2002, a ajuns din acest an tocmai în Danemarca. El a semnat un contract de patru ani cu vicecampioana FC Midtjylland şi s-a adaptat mai repede decât spera. L-a ajutat faptul că este un fotbalist talentat, cu experienţă internaţională, câştigată la Serif Tiraspol, Torpedo Moscova şi la naţionala de tineret a României, dar şi faptul că a avut parte de galerie încă de la partida de debut.

O sută de fani

"La primul meci de pe teren propriu, m-am trezit cu aproximativ o sută de suporteri români, care au venit dintr-un oraş apropiat, unde studiază sau muncesc. Au făcut un fan club George Florescu. A fost o mare surpriză pentru mine şi m-am bucurat mult", a povestit George. Fanii şi-au confecţionat bannere de încurajare pentru conaţionalul lor şi încearcă să meargă la cât mai multe meciuri ale sale.
Florescu a făcut parte din echipa de juniori pregătită de Alexa Uifăleanu şi, apoi, de Mircea Cojocaru, care a adus Clujului, în 2002, ultimul titlu de campioană naţională de juniori. Printre premianţii de atunci se aflau destui jucători care au devenit între timp cunoscuţi, precum Cociş, Codreanu, Goga, Costea, Soporan sau Dolha.

Continuarea in Clujeanul

No comments: