Saturday, May 10, 2008

U CLUJ - *** Cluj in imagini















Mai multe fotografii pe Sepcile-Rosii.com

Friday, May 9, 2008

Turnuri Klausenburg în loc de Flacăra

Două dintre cele mai mari investiţii imobiliare din Cluj sunt prezentate la Târgul Condominium.
Compania LBBW Immobilien, noul proprietar al fostei fabrici Flacăra, vrea să ridice pe locul unităţii de producţie un complex ce ar putea ajunge la 25 de etaje. Germanii au prezentat primele idei de proiect în cadrul Târgului Condominium. Dezvoltatorii de la Impact Developer & Contractor prezintă şi ei conceptul care stă la baza viitorului cartier Lomb.

Pe terenul de 18.000 mp de pe str. Someşului, LBBW va dezvolta un proiect mixt, majoritar rezidenţial. Investiţia pentru proiectul din zona Pieţei Mihai Viteazu este estimată la 80 de milioane de euro.

Suprafaţa desfăşurată va ajunge la 90-100.000 mp, iar 80% va fi destinată segmentului rezidenţial. Jurgen Reich, country manager al LBBW Immobilien România, a declarat pentru ZIUA de Cluj că intenţia dezvoltatorilor este ca ansamblul să atingă până la 25 de etaje, dacă reglementările zonei şi Autoritatea Aeronautică vor permite.

Ansamblul va fi alcătuit din corpuri cu înălţimi diferite şi cu retrageri, cu birouri înspre stradă, comerţ de proximitate, spaţii verzi şi loc de joacă pentru copii. Locuinţele vor avea 1-4 camere, la etajele superioare ale celor mai înalte corpuri se vor amenaja apartamente penthouse (cu terase), 10-15.000 mp fiind rezervaţi birourilor.

Continuarea in ziua de cluj

Reincep concertele de fanfara in Parcul Central

Concertele de fanfara din foisorul din Parcul Central vor fi reluate incepand de duminica, 11 mai. Astfel, primul concert din aceasta vara va incepe la ora 17, sustinut de formatia Transilvania Brass. Aceasta este condusa de maestrul Marius Beteag. Concertele vor fi sustinute pana la inceputul sezonului rece.

De-a lungul anilor, astfel de concerte de fanara sustinute in zona foisorului din Parcul Central au atras numerosi iubitori ai acestui gen de muzica.

sursa citynews.ro

Basescu si Paszkany, in spatele anchetei DNA


Surse autorizate sustin ca in spatele anchetei DNA impotriva patronului Stelei se afla presedintele Romaniei, Traian Basescu, si patronul clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany.
Legatura dintre Traian Basescu si Arpad Paszkany este una stransa si de durata, presedintele tarii dandu-l exemplu pe Paszkany in fata procurorilor DNA, catalogandu-l drept un "cetatean onest", desi in acel moment era acuzat de instigare la luare de mita in dosarul 'Gazeta'.

Anumite surse sustin ca Arpad Paszkany i-ar fi cerut ajutorul lui Traian Basescu pentru a il 'ingropa' pe Gigi Becali si totodata si Steaua. Inaintea meciului dintre UTA Arad si CFR Cluj, datorita unui apel 'anonim', Politia Financiara a descins in vestiarul aradenilor cu doar cateva minute inainte de startul meciului si a cautat o geanta de bani care ar fi venit din partea Stelei.

Un scenariu asemanator s-a produs si miercuri, cand apropiatii lui Gigi Becali au fost retinuti de DNA la Cluj, dupa ce au luat masa cu fotbalistul Universitatii Cluj, Gigel Coman.

In urma acestui caz, Traian Basescu ar fi castigat imagine pozitiva pentru Directia Nationala Anticoruptie, iar CFR Cluj ar fi castigat campionatul indiferent daca n-ar fi batut Universitatea Cluj, deoarece Steaua risca o depunctare intre 6 si 9 puncte daca banii ajungeau la reprezentantii 'Sepcilor Rosii'.

De altfel, Traian Basescu a fost din ce in ce mai implicat in fotbalul romanesc in ultima vreme. Basescu l-a decorat pe arbitrul Alexandru Deaconu pentru ca a oprit meciul Rapid-Steaua, iar apoi, inaintea meciului Dinamo-Steaua, se pare ca a purtat o discutie cu reprezentantii Ministerului de Interne, pe care i-a somat ca echipa lor sa-si apere corect sansele in meciul cu Dinamo, pentru ca altfel se vor lua masuri drastice.

Onlinesport

IBM a inaugurat un laborator de dezvoltare la Cluj

IBM România a anunţat inaugurarea Laboratorului de Dezvoltare Software bazat pe tehnologia IBM Rational din cadrul Universitãtii Tehnice Cluj-Napoca. Acest laborator deserveste disciplinele: ‘’Managementul Proiectelor Software’’, ‘’Tehnici de Programare’’, ’’Inginerie Software”, ’’Metode Orientate pe Obiect’’ si ‘’Sisteme Distribuite’’, în cadrul cãrora se folosesc produse din platforma IBM Rational.

Prin deschiderea Laboratorului de Dezvoltare Software bazat pe tehnologia IBM Rational la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, IBM consolidează parteneriatul cu universităţile din România.

IBM România a susţinut în ultimii ani deschiderea şi funcţionarea în mediul universitar a unui număr de alte centre de competenţă şi laboratoare didactice şi de cercetare dintre care: Centrul de Competenţă Linux de la Universitatea Politehnică din Bucureşti, Centrele e-Government şi e-Business de la Universitatea Politehnică din Bucureşti.

Data: 9 mai 2008

Sursa: IBM, capital.ro

Thursday, May 8, 2008

Suntem in finala!

In fata unui public cum de mult nu a mai fost in Sala Sporturilor "Horia Demian", baschetbalistii de la "U" Mobitelco au invins in meciul cu numarul patru al semifinalei la baschet masculin echipa CSU Sibiu cu scorul de 87-74 (18-23, 31-17, 18-19, 20-15). In urma acestui succes, elevii lui Tab Baldwin s-au calificat in ultimul act al competitiei. Cei mai buni marcatori din tabara noastra au fost Seals cu 17 reusite, Medvedj cu 16, Cuic 14, Zoran 13, Lauste 10, Silvasan 7, Buckman 6 Mihai Popa cu 4. La finalul partidei, jucatorii de la "U" Mobitelco au incins o hora a bucuriei in mijlocul salii dupa care in uralele publicului au salutat suporterii care azi au fost de-a dreptul magnifici.

sursa ucluj.ro

Becali: "Tot acest tam-tam e provocat de sclavii ungurilor"

Gigi Becali s-a apărat în faţa acuzelor de dare de mită. Mai mulţi apropiaţi ai patronului Stelei au fost arestaţi la Cluj, asupra lor găsindu-se 1,7 milioane de euro, destinaţi premierii jucătorilor de la Universitatea. Patronul din Ghencea a declarat pentru NewsFM că banii erau destinaţi unei tranzacţii imobiliare:

Aveam actele, aveam schiţa şi o ofertă valabilă timp de 30 de zile. Aceasta a expirat însă miercuri şi eu nu am putut să cumpăr terenul pentru că DNA mi-a confiscat banii. Deci DNA mi-a creat mie un prejudiciu, pentru că au presupus ei că trebuiau să ajungă banii ăia undeva”.

Eu nu sunt urmărit penal, pentru că nu mi s-a adus la cunoştiinţă”, a spus Becali, care apoi a explicat că a primit o citaţie pe stradă de la doi presupuşi procurori DNA, pe care însă a rupt-o.

Azi am plecat de acasă cu maşina, iar după vreo 5-6 kilometri o maşină fără girofar sau sirenă m-a blocat pe dreapta. M-am făcut că nu îi văd. M-au blocat iar şi m-am oprit. Au coborât doi oameni, civili, şi au spus, fără să se legitimeze, că sunt procurori DNA şi că trebuie să îmi dea o citaţie. Am luat citaţia, am rupt-o şi am aruncat-o pe stradă, după care am plecat. Să îmi trimită acasă citaţia, nu pe stradă, că am o adresă la care pot fi găsit”, a explicat Becali.

Sunt supărat pentru că tam-tam-ul ăsta e făcut de nişte persoane care sunt scalvii şi servitorii unor servicii oculte ungureşti şi îmi pare rău că în Ţara Românească, pentru care eu fac atâtea, sunt hingherit de românii mei de la DNA”, a declarat Becali în finalul intervenţiei lui telefonice de la News First.
sursa gsp.ro

Wednesday, May 7, 2008

Merlier: "A fost un penalty ieftin"


Portarul Universităţii Cluj a acuzat arbitrajul lui Haţegan, făcînd referire în special la penalty-ul provocat de Edvan

"A fost un penalty ieftin. Arbitrul a forţat penalty-ul, jucătorul nostru nu a faultat", a spus Merlier.

sursa gsp.ro

U CLUJ SUNTEM NOI!






sursa foto: UCLUJ.RO






Jucătorii lui "U", aplaudaţi în picioare

Deşi au pierdut în faţa rivalei de o viaţă, suporterii Universităţii şi-au aplaudat în picioare favoriţii la finalul partidei, ca semn de respect pentru că "Şepcile Roşii" şi-au jucat corect şansele.
sursa gsp.ro

Duelul galeriilor, castigat de 'U'

Atmosfera la derby-ul "U"-CFR este incendiara. Duelul galeriilor dintre cele doua echipe nu este cu nimic mai prejos decat lupta din teren. Galeria studentilor a facut cele mai frumoase coregrafii care s-au putea vedea in ultimii ani in tribunele stadioanelor din Romania.

Fanii "Sepcilor rosii" au afisat la debutul partidei un steag imens, infatisand o locomotiva deraiata. Totul a fost invaluit in nori, imensi galbeni de fumigene. In replica, galeria feroviara a afisat slogane cum ar fi "Vai de U" sau "Am venit sa punem stampila B".

Ultrasii studentilor au reactionat imediat si au afisat un slogan imens pe care se putea citi "Noi, Ultras pentru culori si onoare, voi pentru pachetele de mancare care vi se ofera in deplasare".

sursa citynews.ro

Meszaros, deranjat de fanii CFR


Alpar Meszaros, antrenorul echipei "U" s-a aratat deranjat de faptul ca fanii lui CFR i-au scandat numele. "Le-am arata ceva cu mana sa ma lasa in pace". Intrebat daca nu i se pare exagerat ca fanii studentilor sa strige "Ungurii afara din tara",
"Rata" a spus ca "eu am fost primul ungur la Dinamo cand am jucat. Nu ma deranjeaza deloc" a concluzionat Mesi. El a spus ca "U" are cea mai frumoasa galerie din Romania si ca merita ca echipa sa joace in Liga 1.

sursa citynews.ro

U CLUJ - franarii sau independenta fotbalului din Romania


Meciul de miercuri 7 05.2008 este unul din cele mai importante pentru suporterii lui "U" dar si pentru ROMANIA! Spun acestea pentru ca acest meci dintre "U" CLUJ si franarii din gruia o sa arate realitatea din jurul nostru..suntem sau nu sclavii scarbosilor?! (mai jos aveti o fotografie care demonstreaza ca tot este cumparat mai putin UNICA IUBIRE = "U" CLUJ). Dupa multe meciuri "jucate" pe teren (bani) si cu rezultate cunoscute cu mult timp inainte vor incerca sa cumpere si jucatorii mai slabi de inger de la "U", dar acest simbol nu poate fi cumparat cu bani murdari!
Sper ca pe ION MOINA sa se faca dreptate si titlul sa ajunga la singura echipa care ar merita acest trofeu in 2008 : UNIREA URZICENI! Respect pentru Dan Petrescu si echipa lui!

"U" CLUJ VA RAMANE SIMBOLUL ARDEALULUI INDIFERENT DE REZULTATUL DE MIERCURI!

HAIDE "U"! LUPTA "U"!

„Noi sîntem ”U”-işti adevăraţi şi nu ne dăm la o parte”


Alpar Meszaros şi Marius Popescu nu au urmărit meciul dintre Dinamo şi Steaua împreună cu rivalii de la CFR, însă au ales tot un bar pentru a viziona derby-ul.

Imediat după fluierul de final al lui Alexandru Tudor, conştient de miza partidei următoare, Alpar Meszaros a declarat pentru clujeanul.ro, citat de Fanatik:

”Voi pregati special meciul cu CFR. Noi sintem o echipa boemă, saracă, n-am avut bani de motorină să mergem la Iaşi, dar asta nu înseamnă că putem fi cumpărati.

Vom juca meciul corect. Daca ne bat pe bune, e meritul lor să ia titlul de campioni.

Dar noi sîntem ”U”-isti adevaraţi şi nu ne dăm la o parte. N-am făcut niciodată in viaţa ceva strimb si n-o să incep acuma. Tirul cu bani al lui Gigi sa oprească la Turda

sursa gsp.ro

"U" CLUJ - *** Cluj

"U" CLUJ

33. MERLIER - 30. ŞOLTUZ, 27. BILICA, 4. ASTORGA, 24. M. JOVANOVICI - 23. SILVĂŞAN, 22. BUNDEA, 21. EDVAN - 10. D. GOGA, 15. BĂD, 9. N. JOVANOVICI
ANTRENOR: Alpar Meszaros
REZERVE: 1. C. Moldovan, 2. Cordoş, 7. Buş, 8. R. Sabo, 11. Cl. Răducanu, 20. A. Savu, 26. Baiano

ABSENŢI: G. Coman (suspendat), Suller, S. Rădoi, Unguruşan, Boudarene, Dolha (accidentaţi)

*** nu ma intereseaza.

sursa gsp.ro

HAIDE "U"! LUPTA "U"!

O zi pentru istoria Clujului

7 mai 2008. O zi care va rămâne, cu siguranţă, în istoria Clujului. Ziua în care Clujul, şi doar Clujul, decide campioana fotbalului din România. CFR este la mâna lui “U”. “U” e la mâna CFR-ului.
Iar Clujul, la mâna clujenilor. Clujul are azi prilejul de a se alinia la tendinţe şi de a se poziţiona definitiv pe harta huliganismului mondial sau şansa de a rămâne, din acest punct de vedere, cu zeci de ani în urma unor oraşe precum Roma, Milano, Torino, Manchester sau Liverpool.
Continuarea in Ziua de Cluj

Tuesday, May 6, 2008

Meszaros: "Acum 3 ani CFR avea 30 de suporteri"

Meszaros: "Acum 3 ani CFR avea 30 de suporteri"

Meszaros: "Acum 3 ani CFR avea 30 de suporteri"

Antrenorul lui "U" Cluj, Alpar Meszaros, şi-a avertizat jucătorii să se teamă de suporteri, pentru care rivalitatea cu CFR este uriaşă. Tehnicianul i-a ironizat pe fanii CFR-ului, despre care spune că au apărut odată cu succesele echipei în prima ligă.

"Jucătorii ar trebui să se teamă de suporteri şi să joace pentru orgoliul lor. Eu mă tem doar că i-am putea face nefericiţi pe suporteri. E normal să existe aceste conflicte între galerii, pentru că în urmă cu 3 ani CFR-ul avea 30 de suporteri, 10 erau taximetrişti şi 20 lucrau la CFR. Acum e normal ca ai noştri să fie frustraţi pentru faptul că CFR este pe primul loc", a declarat Meszaros într-o conferinţă de presă.
sursa prosport.ro

Funar: "În zona catedralei s-au împiedicat unul de celălalt"



Parlamentarul a fost rezervat în a face vreun comentariu vizavi de recentele încăierări ale suporterilor celor două rivale clujene. "Nu a fost niciun masacru, domnule, era prea mare aglomeraţie în zona catedralei şi s-au împiedicat unul de celălalt. Cine i-a pus să chefuiască exact în faţa bisericii? Există un Dumnezeu, vezi?", declară Funar în încercarea sa de a justifica "meciul" disputat de suporteri în afara tribunei.

Atacurile la adresa feroviarilor voalate iniţial, au continuat, apoi, "pe faţă". "Nu ştiu de ce a pus Paszkanyi numărul 1907 la denumirea clubului. Echipa a fost formată în 1918, în timpul dominaţiei maghiare", susţine Funar. Deoarece campania a început, săgeţile la adresa edilului în exerciţiu erau de aşteptat. "Boc a risipit 55 miliarde de lei vechi pentru CFR , triplu faţă de celelalte cluburi din oraş", susţine senatorul PRM.

Chiar şi aşa, făcând abstracţie de propriile sale preferinţe, simpatii ori aversiuni, politicianul a recunoscut că şi-ar dori un titlu la Cluj şi că meciul de miercuri va avea o miză mare pentru clujeni.

Gheorghe Funar speră la corectitudine, lucru greu de obţinut în contextul în care, atât patronul Stelei cât şi al CFR-ului ar avea resurse să cumpere firava "U", mai crede el. "Dacă Universitatea va ceda tentaţiei de a nu încasa primele restante, neplătite de administraţie, meciul va fi unul cinstit", a fost gândul de final al senatorului
sursa clujeanul.ro

Dobos, in galeria "Sepcilor rosii"

Presedintele Universitatii, Anton Dobos, va lua loc maine in peluza stadionului "Ion Moina' la derby-ul dintre "U" si CFR.

Impreuna cu organizatorul de competitii Calin Zanc a luat aceasta decizie in urma "interventiei" suporterilor de astazi care le-au cerut insistent jucatorilor sa-si apere corect sansele in meciul de maine.

Anuntul a fost facut in aceasta seara de Zanc la sfarsitul revoltei ce a avut loc la ultimul antrenament al studentilor dinaintea intalnirii de maine.

sursa citynews.ro

Biletele la jocul cu CFR Cluj s-au epuizat

Astazi la ora 13.30 toate biletele la jocul "U" Cluj-CFR Cluj s-au epuizat.

In ziua meciului accesul suporterilor pe stadionul "Ion Moina" se va face cu o ora si jumatate inainte de ora oficiala de incepere a partidei.

sursa universitateacluj.ro

Marius Popescu a fost în exil la CFR

Marius Popescu

Marius Popescu

Împrumutat iniţial doar pe durata stagiului militar, Marius Popescu a fost la un pas de a fi transferat definitiv la CFR, de unde a scăpat cu ajutorul tatălui său.

Regimul de semi-profesionism în care se juca înainte de ’89 nu-i scutea nici pe cei mai cunoscuţi fotbalişti de stagiul militar. Când atacantul lui „U” de la finalul anilor ’80, Marius Popescu, a primit ordin de încorporare, acesta a decis să treacă la Steaua CFR pentru a rămâne în Cluj. Echipa feroviară făcuse fuziunea cu formaţia Armatei, iar jucătorii puteau să efectueze stagiul militar în regim sportiv. „Aşa era atunci. A fost o soluţie de compromis. Decât să fi jucat la Steaua sau în altă parte, am preferat să rămân în oraş. Era singura soluţie prin care puteai continua activitatea de fotbalist. Decât să merg să culeg stuf sau porumb, mai bine la CFR”, povesteşte Marius Popescu.

Problemele au apărut când s-a încheiat perioada celor şapte luni de armată. Sandu Matei, secretarul general al clubului feroviar, în acel moment, recunoaşte în cartea „100% CFR” că a încercat să prelungească contractul lui „Papi” fără voia acestuia. Tatăl lui Marius Popescu şi fratele acestuia l-au ameninţat cu bătaia însă pe oficialul „ceferist“ şi în cele din urmă atacantul s-a reîntors la „U” Cluj.

„Exista atunci un decret prin care puteai fi legitimat la echipa la care îţi satisfăceai stagiul militar. Ei au încercat să-mi prelungească angajamentul, dar am avut noroc cu Sorin Bagiu, care a înregistrat împrumutul la federaţie”, îşi aminteşte Marius Popescu.
sursa prosport.ro

Monday, May 5, 2008

"Retragerea sobolanilor"

"Miercuri, 7 mai 2008, clubul *** pune la dispozitia fanilor, 2 ecrane gigantice care vor fi amplasate pe terenul de iarba al arenei din gruia. Intrarea va fi libera pentru toti fanii ***.

Va asteptam in numar cat mai mare sa urmarim acasa, impreuna, cel mai important meci al campionatului!

Tudor POP
ofiter de presa ***"

primul si ultimul comunicat de presa de la ***

Doboş: „Aştept banii Stelei!”

Deşi cam toată lumea e de acord că *** Cluj e ca şi campioană, Toni Doboş, preşedintele Universităţii Cluj, spune că echipa sa va da totul pe teren contra feroviarilor.

Mai mult, acesta aşteaptă şi ajutor financiar din partea lui Gigi Becali pentru a-şi motiva jucătorii. „Aştept banii de la Steaua”, a spus Doboş.
sursa prosport.ro

Boc: "Vom vinde acţiunile deţinute de Consiliul Local"

Boc: "Vom vinde acţiunile deţinute de Consiliul Local"

Boc: "Vom vinde acţiunile deţinute de Consiliul Local"

Primarul Clujului Emil Boc a declarat că în termen de două săptămâni Consiliul Local va vinde pachetul majoritar de acţiuni deţinut la clubul Universitatea Cluj:

"În două zile se finalizează la Registrul Comerţului înregistrarea oficială a acţiunilor fiecărui membru, în privinţa ponderii pe care fiecare o are la «U» Cluj. În 15 zile curge termenul până la care una din firmele care astăzi este co-acţionar să îşi manifeste dreptul de preemţiune de a cumpăra pachetul majoritar al clubului de fotbal" a încheiat primarul oraşului de pe Someş.
sursa prosport.ro

Merlier: ”*** să se teamă!”

Pentru ***, drumul spre titlul de campioană trece prin arena rivalilor de la Universitatea, ”Ion Moina”. Cele două echipe clujene se vor întâlni miercuri, de la ora 17, în cadrul etapei a 34-a a Ligii I. În această partidă, feroviarii au neapărat nevoie de o victorie pentru a-și atârna de gât medaliile de campioni. Meciul nu va fi însă o formalitate, în ciuda zvonurilor că șefii celor două grupări, buni prieteni, ar fi stabilit demult scorul întâlnirii, și în ciuda faptului că Universitatea este deja retrogradată în liga secundă.

”În locul celor de la *** nu aș fi sigur de o victorie. Universitatea este ca un animal rănit. Iar un animal care sângerează este, se știe, periculos. Ne dorim să încheiem campionatul cu fruntea sus”, a declarat portarul belgian al Universității, Pieter Merlier, care a fost menajat vineri la Iași, la fel ca Goga, Bundea sau Silvășan, tocmai pentru a da randament maxim în confruntarea de miercuri.

*** are 73 de puncte, cu unul mai mult decât Steaua, și, cu o victorie pe ”Ionn Moina”, devine noua campioană a României.
sursa clujeanul.ro

Doboş ameninţă cu demisia

Preşedintele Universităţii, Anton Doboş, a recunoscut că există şanse mari să părăsească clubul în această vară. Conducătorul “Şepcilor roşii” spune că ar rămâne la club doar în situaţia în care va exista un buget serios pentru sezonul următor şi stabilitate financiară.
Cu două zile înaintea derby-ului cu CFR, situaţia la Universitatea rămâne extrem de tensionată. Dacă despre marea majoritate a jucătorilor se ştia că vor părăsi clubul în această vară, ieri preşedintele Doboş a admis că există posibilitatea ca şi el să demisioneze.
Continuarea in ziua de cluj

Ovidiu Haţegan va arbitra meciul U Cluj - CFR Cluj!

Arbitrul Ovidiu Haţegan din Arad va conduce de la centru meciul care poate aduce primul titlu pentru formaţia din Gruia, U Cluj - CFR Cluj.


Echipa lui Ioan Andone are nevoie de o victorie pentru a-şi asigura cîştigarea campionatului.

sursa gsp.ro

„Dacă «U» Cluj va încurca pe ***, tot Ardealul va fi fericit"

Patronul ros-albastrilor a afirmat ca, in cazul in care "U" Cluj va obtine un rezultat favorabil Stelei in meciul cu ***, "tot Ardealul se va bucura".

"Daca Universitatea Cluj va incurca pe ***, tot Ardealul va fi fericit. Bineinteles ca si eu, dar si Ardealul, pentru ca cei de acolo tin cu «U».
sursa gsp.ro

Dumitru Dragomir: "Cu bani convingi pe oricine"

sursa gsp.ro

Meszaros:"Ne spălăm păcatele în jocul cu CFR"

Tehnicianul Universităţii Cluj a vorbit la finalul jocului pierdut de echipa sa pe terenul lui Poli Iaşi, 3-0, despre derby-ul cu CFR din ultima etapă a Ligii I, asigurînd că "Sepcile Roşii" vor face totul pentru a-i încurca pe rivalii din Gruia.

"Nu ne dăm la o parte! Vrem să ne spălăm păcatele în ultima etapă, dar nu ştiu cum vom încropi un prim 11. Am lotul decimat de accidentări!"

sursa gsp.ro

Sunday, May 4, 2008

"Nu mă lasă pe mine Dumnezeu şi face U Cluj egal cu ***"

"Nu mă lasă pe mine Dumnezeu şi face U Cluj egal cu CFR"

"Nu mă lasă pe mine Dumnezeu şi face U Cluj egal cu ***"

Finanţatorul Gigi Becali a declarat la Telesport că are încredere în potenţialul Universităţii Cluj, o formaţie matematic retrogradată, de a încurca noul lider *** Cluj.

"Dacă nu va fi blat şi nu cred că va fi, sunt convins că Universitatea îi va încurca. Încă mai putem lua titlul", a spus Becali.

"Lasă că vedeţi voi că nu mă lasă pe mine Dumnezeu şi o să facă Universitatea Cluj egal cu ***-ul şi o să ia Steaua campionatul" a declarat Becali la sport.ro