Tuesday, May 6, 2008

Funar: "În zona catedralei s-au împiedicat unul de celălalt"



Parlamentarul a fost rezervat în a face vreun comentariu vizavi de recentele încăierări ale suporterilor celor două rivale clujene. "Nu a fost niciun masacru, domnule, era prea mare aglomeraţie în zona catedralei şi s-au împiedicat unul de celălalt. Cine i-a pus să chefuiască exact în faţa bisericii? Există un Dumnezeu, vezi?", declară Funar în încercarea sa de a justifica "meciul" disputat de suporteri în afara tribunei.

Atacurile la adresa feroviarilor voalate iniţial, au continuat, apoi, "pe faţă". "Nu ştiu de ce a pus Paszkanyi numărul 1907 la denumirea clubului. Echipa a fost formată în 1918, în timpul dominaţiei maghiare", susţine Funar. Deoarece campania a început, săgeţile la adresa edilului în exerciţiu erau de aşteptat. "Boc a risipit 55 miliarde de lei vechi pentru CFR , triplu faţă de celelalte cluburi din oraş", susţine senatorul PRM.

Chiar şi aşa, făcând abstracţie de propriile sale preferinţe, simpatii ori aversiuni, politicianul a recunoscut că şi-ar dori un titlu la Cluj şi că meciul de miercuri va avea o miză mare pentru clujeni.

Gheorghe Funar speră la corectitudine, lucru greu de obţinut în contextul în care, atât patronul Stelei cât şi al CFR-ului ar avea resurse să cumpere firava "U", mai crede el. "Dacă Universitatea va ceda tentaţiei de a nu încasa primele restante, neplătite de administraţie, meciul va fi unul cinstit", a fost gândul de final al senatorului
sursa clujeanul.ro

No comments: