Friday, October 19, 2007

BRAVO U!


In sfarsit am reusit dupa un meci frumos sa nu pierdem pe final. Pacat totusi ca am realizat doar un egal din cauza acelui nefericit autogol a lui Park. Dar se vede ca Multescu incepe sa faca treaba. Sa speram ca la meciul cu Stelutza reusim sa obtinem prima victori. Mai sunt inca 23 de etape de unde puteti sa luati puncte! BAFTA SI HAIDE U!

MULTESCU: "AM PRIMIT GOL DINTR-O FAZA COMICA"


Tehnicianul Universitatii Cluj, Gheorghe Multescu, s-a aratat nemultumit la finalul remizei obtinute de echipa sa, 1-1, la Craiova, de greselile personale comise de elevii sai care au culminat cu faza golului primit unde portarul Martin Tudor a respins in fata iar coreeanul Park si-a introdus mingea in propria poarta.

"Sunt multe de pus la punct pana la etapa viitoare chiar daca vor mai ramane problemele de fond dar trebuie sa eliminam greselile personale pentru ca am primit golul dintr-o faza comica. Judecand dupa a doua repriza si dupa finalul meciului spun ca nu sunt multumit de rezultat pentru ca am dominat a doua parte clar iar in final am avut trei ocazii la care puteam inscrie. Poate inainte de meci m-as fi declarat multumit cu un rezultat de egalitate, dar dupa aspectul jocului din final, nu mai sunt. Noi vrem sa batem Steaua etapa viitoare asa cum vrem sa batem meci de meci", a declarat Multescu la Telesport.
from prosport

Thursday, October 18, 2007

REVOLUTIA "ROSIE"

"U" CLUJ Ingrijorat de erorile din defensiva, noul antrenor al "sepcilor", Gheorghe Multescu anunta schimbari majore înca din partida de la Craiova. Saptamâna premergatoare meciului de la Craiova a fost una agitata pentru jucatorii clujeni.
Gigi Multescu i-a supus la teste fizice, a încercat sa le redea un tonus bun si a schimbat în doar câteva zile sistemul de joc. "Elevii mei erau dezamagiti si am lucrat mult la psihicul lor. Am facut si testele fizice pentru a observa care sunt plusurile si minusurile echipei la acest capitol", a povestit Multescu modul în care s-au derulat primele sale zile la Cluj. Tehnicianul a vizionat cele zece partide jucate de "U" Cluj în acest campionat si a ajuns la concluzia ca echipa de la poalele Feleacului sta prost în zona defensiva. Astfel, sistemul cu patru fundasi, pe care miza Adrian Falub, va fi schimbat în favoarea unui 5-3-2, cu trei stoperi în zona centrala.

Multescu doreste sa-si asigure astfel "spatele" în conditiile în care fundasii centrali sunt predispusi la greseli. "Tinând cont ca s-au pierdut meciuri pe nesincronizari în zona centrala a apararii, am ales sa joc cu cinci fundasi. Astfel va exista permanent un dublaj si stoperii vor avea de acoperit o zona mai mica. Trebuie sa ne raportam la ce avem, nu doar sa încercam sa jucam modern", a justificat Multescu schimbarile gândite în echipa.
In ceea ce priveste ofensiva, noul antrenor va miza pe un singur închizator si doi oameni de "creatie" în preajma lui, iar în atac va folosi un vârf împins si un om care sa-l sustina din spate. "Vom încerca sa ne aparam bine si sa contracaram periculos. Am exersat însa si atacurile pozitionale, pentru ca vreau sa jucam cât mai deschis. Prefer sa pierd cu 2-3 un joc decât sa fiu învins cu 0-1", a declarat Multescu, care a insistat mult si pe pregatirea fazelor fixe înaintea partidei din Banie.

Tuesday, October 16, 2007

VOR JUCA PE MINIMUM 1.500 DE EURO


"U" CLUJ In cele 10 etape disputate pâna în acest moment, clujenii au obtinut numai trei puncte, ele fiind recompensate, potrivit Regulamentului de Ordine Interioara, cu 1.200 de euro. Vineri seara, în cazul unei victorii, fiecare titular va primi cel putin 1.500 de euro. Astfel, în numai 90 de minute, "sepcile rosii" ar putea sa câstige mai multi bani decât au obtinut de când a început sezonul. In cazul unui rezultat de egalitate, clujenii vor primi, mai mult ca sigur, 400 de euro.
from prosport

Monday, October 15, 2007

'SA FIM PRAGMATICI!'

GHEORGHE MULTESCU Noul tehnician al ”sepcilor” vrea rezultate si abia apoi spectacol pe gazon.
Venit pe “Ion Moina” într-un moment dificil, Gigi Multescu este sigur ca poate salva echipa de la retrogradare, desi “U” este la minus 12 în clasamentul adevarului.
Care sunt primele impresii la Universitatea? Sunt destul de bune. Cu acest lot si cu mici completari, cred ca avem potentialul de a rezista în prima liga. Nu stiu daca se va putea, dar as dori sa mai aducem un fundas si un atacant în aceste zile. In iarna, în functie de locul din clasament, vom gândi o campanie de transferuri. De când am venit la Universitatea, discut aproape zilnic cu jucatorii si le cer sa aiba o mai mare încredere în ei. In plus, le cer sa fie foarte pragmatici, mai ales în etapele viitoare.
De ce spuneti acest lucru?
Avem nevoie de puncte în proximele partide pentru a ne remedia situatia în clasamentul adevarului. Eu as dori sa obtin sapte puncte din urmatoarele doua etape, dar stiu ca acest lucru nu se poate. In schimb, as vrea sa jucam inteligent de acum înainte, sa profitam la maximum de slabiciunile fiecarei adversare. De asemenea, nu trebuie sa ne multumim la nici un meci cu un rezultat de egalitate, indiferent de numele contracandidatei.
Apropo, cu cine credeti ca luptati pentru evitarea retrogradarii?Este vorba despre echipele care se afla peste noi în clasament, gen Mioveni, Farul, Gloria Buzau sau Craiova. Nu stiu pe viitor ce va fi, deoarece se anunta un campionat foarte încins. Fiecare victorie te poate ajuta foarte mult în acest campionat, iar un esec te poate afunda în subsolul clasamentului. Eu cred foarte mult ca putem sa ne salvam de la retrogradare. La fel trebuie sa gândeasca toti cei care sunt în acest moment la Universitatea.
Cât de important este meciul de vineri, de la Craiova?Este destul de important, tinând cont de situatia în care suntem în clasament. Cred ca putem sa obtinem prima victorie din acest sezon. Vom pleca de miercuri spre Craiova. Probabil nu vor face deplasarea Ghindaru, Crusoveanu, Suciu si Milan Jovanovic, din cauza unor accidentari. Joi va face jonctiunea cu lotul si Haciatrian, care este plecat la echipa nationala a Armeniei.
Toata lumea vorbeste despre Goga ca un lider al echipei. Sunteti de acord?
Este un jucator destul de important, care poate sa decida de unul singur un meci. Acum trebuie ca si noi, antrenorii si echipa, sa-l punem cât mai bine în valoare. La fel si el, trebuie sa învete sa fructifice ocaziile pe care le va avea.
from prosport

Sunday, October 14, 2007

Accidentu'


foto by Lucian Cuibus

In jurul orei 14 s-a produs pe Calea Floresti vis-a-vis de Billa, un accident grav soldat cu 5 raniti, datorat vitezei excesive si neacordarii prioritatii. Romani conduceti cu prudenta nu va riscati viata pentru a ajunge mai repede la destinatie.