Saturday, April 12, 2008

Olah: „Sunt sătul de U Cluj“

Adrian Olah nu mai vrea să joace pe „Ion Moina“ şi speră să nu fie obligat să-şi ducă la sfârşit contractul

Adrian Olah nu mai vrea să joace pe „Ion Moina“ şi speră să nu fie obligat să-şi ducă la sfârşit contractul

Curtea de Arbitraj pentru Fotbal i-a dat dreptate Universităţii în litigiul cu Adrian Olah, dar jucătorul spune că nu mai vrea să revină la echipă.

Disputa dintre ardeleni şi propriul jucător a ajuns în faţa celei de-a treia comisii de judecată. CAF a respins apelul jucătorului, care solicitase să devină liber de contract. “Decizia CAF ne-a fost favorabilă. Adrian Olah a rămas jucătorul nostru”, a declarat Sorin Vădana.
Continuarea in prosport

Friday, April 11, 2008

U CLUJ - Marsul suporterilor spre stadion











Modificari de circulatie in centrul Clujului

Administratia locala a decis sa modifice regulile de circulatie si sensurile unice din zona podului Traian si a strazilor adiacente acetuia.

Astfel, incepand de maine, pe strada Iasilor se va schimba sensul unic de circulatie, autoturismele urmand sa circule de pe podul Traian spre strada Somesului. De asemenea, tot de maine conducatorii auto care vin de pe strada Decebal catre pod vor fi obligati ca vireze la dreapta catre strada Decebal, iar pe strada Constanta se va reveni la sensul dublu de circulatie, pe tronsonul cuprins intre strazile Arges si Iasilor.
continuarea pe citynews.ro

Thursday, April 10, 2008

UEFA - Regulă naţionalistă!

Noua regulă impusă din sezonul viitor de Federaţia Continentală, aceea ca toate cluburile să aibă in lot cel puţin 4 jucători crescuţi la centrul de tineret şi încă 4 din aceeaşi ţară cu echipa pe care o reprezintă, i-a pus în alertă pe capii formaţiilor din topul european.

NUMAI "U"!

Speranta moare ultima, iar U CLUJ niciodata!





Mai multe foto pe Lucian Cuibus

Vreau sa felicit tot staff-ul de la U CLUJ pentru frumoasa victorie de ieri impotriva formatiei Universitatea Craiova cu scorul de 2-0. Golurile au fost marchate de Goga minutul 19, iar in minutul 66 cand dupa o torpila a TAUR-ului Boudarene in transversala, Bad a fost pe faza si a inscris cel de-al doilea gol (minutul66). Chiar dc o sa fie sa picam in B ( desi nu cred), sa avem capul sus si sa luptam pana la capat. Victoria cu Steaua si cu *** ar spala toate autogolurile si tristetile provocate suporterilor in acest sezon!

LUPTATI SI VA SALVATI! HAIDE "U"! LUPTA "U"!

Wednesday, April 9, 2008

Perlele zilei din fotbal

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Neluţu Sabău, a spus că, înainte de fiecare meci, jucătorii săi au un meniul special. "Le dau paste făinoase, sos de roşii şi piept de pui", a spus Sabău la Special, care a continuat cu o glumă: "Pe vremea noastră, noi mîncam slanină cu ceapă".

"Ce faaaaaci? Ce faaaaci tu acolo?", i-a strigat Popa unui jucător de-ai săi. Răspunsul a venit din partea lui Dani Coman: "Joacă fotbal, ce să facă? Nu d-asta sîntem aici?", s-a distrat portarul.

sursa gsp.ro

La “U”, viitorul se decide azi

Alpar Meszaros, tehnicianul Universităţii, spune că strategia sa şi a echipei, pe mai departe, depinde de o victorie în meciul cu Craiova.
“U” Cluj întâlneşte azi Universitatea Craiova într-un meci de care depind şansele, şi aşa foarte mici, ale clujenilor de a mai spera într-un miracol: evitarea retrogradării. Într-un interviu acordat cotidianului ZIUA de Cluj, antrenorul Alpar Meszaros spune că planurile de viitor ale echipei depind într-o mare măsură de deznodământul confruntării de azi. El a admis că în cazul unei înfrângeri sau al unei remize Universitatea va juca celelalte şase etape doar pentru palmares şi barem.

ZIUA de Cluj: Cum vedeţi ultimele şapte etape ale campionatului, prin prisma şanselor de salvare ale Universităţii?

Alpar Meszaros: Despre cele şapte etape luate în ansamblu nu putem povesti, pentru că de meciul de mâine (azi – n. red.) depinde totul. Dacă pierdem, intrăm la –22 (în clasamentul adevărului – n. red.), şi cu deplasările pe care le avem, e greu de crezut că mai putem corecta ceva.

De câte puncte credeţi că are nevoie echipa pentru a se salva?

Ca să ne atingem obiectivul trebuie să câştigăm meciurile de acasă. Trebuie să facem 12 puncte acasă, asta însemnând inclusiv câştigarea meciului cu CFR Cluj. Şi pentru asta, meciul de mâine (azi – n. red.) e decisiv. Dacă nu batem mâine (azi – n. red.) suntem gata.

Continuarea in Ziua de Cluj

Grădina Botanică a intrat în renovare

Grădina Botanică de pe strada Republicii se află în plin proces de renovare. "Se continuă lucrările de restaurare şi modernizare pe care le-am început acum doi ani deoarece am primit fonduri atât de Universitate cât şi de la Banca Transilvania", a explicat Vasile Cristea, directorul Grădinii Botanice.

Lucrările de renovare curpind reparaţii la institut, refacerea unor zone şi modernizarea Grădinii Japoneze cu scări de acces spre lac şi restaurarea construcţiilor din lemn. De asemenea, podurile din preajma Turnului de Apă şi a micului izvor au fost înlocuite, cele din lemn ce se aflau într-o avansată stare de deteriorare au fost schimbate cu unele de metal sau din lemn precum cele vechi.
Continuarea in Clujeanul

Tuesday, April 8, 2008

Accident pe Calea Floresti!





foto Lucian Cuibus

Astazi in jurul orei 11:28 minute a avut loc un accident usor la intersectia strazilor Calea Floresti si Padin. In acest incident au fost implicate 2 masini, una apartinand societatii Rolicom, iar cealalta este a unei persoane fizice de gen feminin. Acest accident s-a produs datorita neadaptarii vitezei in trafic si nerespectarea distantei fata de cealalta masina. Din pacate domnisoara/doamana s-a bagat in masina in loc sa scoata triunghiul reflectorizant sa nu se produca blocaje din cauza ei.


Acord cu Ionuţ Popa?

Ionuţ Popa şi-a dat acceptul să preia din vară Universitatea Cluj

Liber de contract de la vară, Ionuţ Popa ar putea veni la "U" Cluj să pună umărul la reconstrucţia echipei.
Conform unor surse de încredere, tehnicianul Iaşiului şi-a dat acordul de principiu să preia banca tehnică a "studenţilor", după terminarea acestui campionat. Chiar şi în cazul în care studenţii vor retrograda! Preşedintele Toni Doboş a insistat ca "Popică" să vină la Cluj imediat după demisia lui Gheorghe Mulţescu, de la finalul turului. Popa n-a putut să accepte la acel moment din cauza faptului că nu-i permitea situaţia contractuală. Clujenii ar fi trebuit atunci să plătească o clauză de reziliere, cifrată la 200.000 de euro, pentru a-l avea pe experimentatul tehnician. Lucrurile se pot schimba în vară, în momentul în care antrenorul îşi va încheia conturile cu formaţia din Copou.

Ce joacă Popa

Antrenorul ieşean e cunoscut pentru faptul că organizează foarte bine defensiva. Modulele folosite de Popa sînt, cu predilecţie, 4-2-3-1 şi 4-1-4-1. În 2008, Poli Iaşi, formaţia antrenată de Popa a învins şi pe Steaua, 2-1, şi pe CFR Cluj, 1-0, pe teren propriu.

Continuarea pe gsp.ro

Monday, April 7, 2008

Magazinele mici din Polus Center fac stânga-mprejur

Mai multe unităţi din complexul comercial din Floreşti s-au închis, iar altele s-au relocat pentru că au avut vânzări sub aşteptări.
Mai multe unităţi din noile complexe comerciale clujene şi-au tras obloanele, s-au relocat ori şi-au schimbat profilul. Reculul se simte mai ales în rândul unităţilor alimentare, însă nici micile magazine de îmbrăcăminte nu o duc grozav. Cele mai multe schimbări s-au produs la Polus Center Cluj (PCC) şi la Cora.

Două unităţi din zona de restaurante a PCC, o cafenea şi un fast-food cu specific chinezesc, s-au închis de mai bine de o lună, respectiv de două săptămâni. “Deschidem un magazin cu haine pentru copii. Cei care au închis au făcut acest lucru de bine ce le-a mers”, afirmă persoanele care lucrează la inaugurarea noii unităţi.

“Noi am deschis de o zi, încă nu am apucat să ne montăm nici sigla. Comercializăm haine cu un profil mai nonconformist”, susţine o reprezentantă a magazinului Next Pls, relocat dintr-un alt sector al Polus Center. Magazinul cu articole pentru copii Sugar Club este un alt exemplu de relocare în cadrul complexului.

“Pur şi simplu, nu am avut clienţi, de aceea am închis. Nu a existat interes pentru servicii de înaltă calitate. Cafeneaua a fost deschisă la scurt timp după inaugurarea mall-ului, iar societatea noastră a ales locaţia unde a fost situată”, explică Istvan Vegh, director executiv al Showtechnic, societate ce a deţinut unitatea Chocolat Caffe din Polus.

Continuarea in Ziua de Cluj