Saturday, March 22, 2008

Meszaros: "Sîntem prea mici pentru Liga I"


Clujenii au acuzat, voalat, arbitrajul după partidă, scrie dinamovisti.ro.
"Sîntem prea mici pentru fotbalul din Liga I. Mai multe nu spun, că riscăm penalizări. Şi-aşa lui U Cluj îi e greu", a spus antrenorul Alpar Meszaros.
"Arbitrul ne-a îngălbenit. Nu puteam să zicem nimic, că imediat ne dădea galben", a declarat atacantul Dorin Goga.
Cei doi au fost completaţi de portarul Merlier: "Arbitrul e parte integrantă din joc. Nu ştiu dacă trebuie să-l acuzăm, sper să beneficiem şi noi măcar la un meci de un arbitraj ca azi".
from gsp.ro

U CLUJ - DINAMO


SA MERGEM CU TOTII PE ION MOINA!
HAIDE "U"!

Mail On Sunday - "Battle"

Friday, March 21, 2008

Impact şi Oncos se gândesc să cumpere “U”

Raportul de evaluare a fost finalizat, iar preţul de la care va porni licitaţia pentru 55% din acţiuni este de 2,2 milioane de euro.
Actualii acţionari minoritari ai clubului au decis să studieze în primă instanţă raportul şi abia apoi să se pronunţe dacă vor cumpăra sau nu pachetul majoritar. Companiile Impact şi Oncos s-au arătat interesate să devină principalii finanţatori, Ben&Ben a anunţat că vrea să-şi păstreze procentele actuale, aproximativ 6%, în timp ce Banca Transilvania (BT) e dispusă să-şi încheie conturile cu “U”.

Primarul Emil Boc a anunţat ieri că municipalitatea a primit raportul de evaluare a CFM Universitatea Cluj, realizat de societatea Darian Rom Suisse, contra sumei de 29.500 de lei. “Raportul reprezintă prima etapă în vânzarea pachetului majoritar de 55,84% pe care Consiliul Local îl deţine la «U» Cluj”, a atras atenţia primarul. El a subliniat că societatea de evaluare a stabilit preţul de pornire a negocierilor pentru vânzarea a 55,84% din acţiunile clubului la 8.376.000 de lei, aproximativ 2,2 milioane de euro.

Continuarea

Gheorghe Funar, candidat PRM la Primăria Cluj-Napoca

Gheorghe Funar
Preşedintele Partidului România Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, a anunţat azi că secretarul general al formaţiunii, Gheorghe Funar, va intra în cursa pentru Primăria Municipiului Cluj-Napoca, relatează Rompres.

Acesta a spus că, la ultimul Birou permanent al partidului, Funar şi-a arătat disponibilitatea de a candida pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca, la concurenţă cu Emil Boc (Partidul Democrat Liberal).

"Persoana care va candida din partea PRM la Primăria Cluj-Napoca este fostul primar Gheorghe Funar, secretarul general al formaţiuni noastre. Senatorul Gheorghe Funar îl va zdrobi în alegeri pe Emil Boc şi va câştiga Primăria Clujului", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

Acesta şi-a exprimat încrederea că pe Funar îl vor vota şi mulţi cetăţeni de etnie maghiară, care, în opinia sa, "s-au săturat de afacerile şi incompetenţa profitorilor de la UDMR, PSD, PNL sau PD-L".

"E timpul ca experimentul primarului navetist pe ruta Cluj-Bucureşti-Cluj, pe nume Emil Boc, să ia sfârşit", a spus Corneliu Vadim Tudor.
from adevarul.ro

De probă

Fostul golgeter al Naţionalului, Slavişa Mitrovici, susţine teste la Universitatea. Universitatea caută soluţii în atac în plin campionat şi l-a adus în probe pe atacantul Slavişa Mitrovici (30 de ani).

Bosniacul s-a antrenat ieri pentru prima dată cu "U" şi dacă va convinge la teste va semna cu clubul pînă la finalul sezonului. "Nu a mai jucat de trei luni. Să vedem în ce condiţii se prezintă şi dacă poate fi legitimat", a spus Meszaros. Mitrovici a jucat 6 sezoane pentru FC Naţional, în 63 de meciuri marcînd 18 goluri. Ultima dată bosniacul a evoluat în liga secundă, pentru Concordia Chiajna, de unde a plecat ironizat de tehnicianul Liţă Dumitru: "Nu face mai mult de trei paşi în stînga sau în dreapta şi are 100 de kilograme".
Continuarea pe gsp

Bilica şi Şoltuz joacă cu Dinamo!

Staff-ul administrativ-executiv al Universităţii Cluj s-a interesat la Comisia de Disciplină de pe lângă Federaţia Română de Fotbal dacă jucătorii Bilica şi Şoltuz sunt suspendaţi pentru meciul de sâmbătă cu Dinamo Bucureşti. Cei doi fundaşi centrali ai lui „U” au încasat fiecare câte un cartonaş galben, Şoltuz în minutul 38, respectiv Bilica în minutul 73. Preşedintele Toni Doboş a reacţionat nervos după ce Bilica a încasat „galbenul” şi cu o puternică lovitură de picior a rupt spătarul unui scaun din tribuna oficială. Adrian Bogdan, secretarul clubului, ne-a confirmat ieri că ambii jucători au primit în jocul cu Bistriţa al treilea cartonaş galben. „A fost o confuzie. Bilica şi Şoltuz nu sunt suspendaţi. FRF ne-a confirmat acest lucru.

from informatia de cluj

Thursday, March 20, 2008

Ma pis pe miticii care nu respecta regulile de circulatie

Azi era sa fiu lovit pe trecerea de pietoni de un mitic ...el vroia sa treaca pe verde sa-si parcheze masina..m-am ferit sa nu fiu lovit..si tot el iasa ca de ce nu il las sa-si parcheze masina?!!! O alta parsoana era sa fie lovita dar s-a ferit la timp.
RUSINE POLITIEI ROMANE CARE DA LA TOTI HANDICAPATII PERMISUL DE CONDUCERE!
FUCK U ROMANIA!

Wednesday, March 19, 2008

Clujul, frate cu Bari


Bari este modelul de metropolă spre care tinde Clujul. Cu o populaţie de 1,6 milioane locuitori, Bari este a noua zonă metropolitană a Italiei. Acolo se află 135.000 de societăţi dintre care se disting firmele din domeniul high-tech. Zona este împărţită în mai multe poluri de dezvoltare: polul de industrie metalică şi mecanică, polul agricol, polul agroalimentar, polul de cercetare şi polul de distribuţie comercială. Delegaţia zonei metropolitane Bari a demarat un program de dezvoltare a relaţiilor internaţioanale ale instituţiilor şi companiilor din zonă cu localităţi din România.

"Obiectivul nostru este de a crea acţiuni de parteneriat între intreprinderi şi instituţii din zona metropolitană Bari şi din Cluj", a declarat unul dintre reprezentanţii zonei metropolitane Bari, Domenico Zonno. Principalul punct de interes al programului de colborare Bari - Cluj este zona companiilor de inovare tehnologică. Proiectul a fost derulat la Cluj cu partciparea Agenţiei de Dezvoltare Nord-Vest.
from clujeanul.ro

Spaima de radiaţii, întreţinută de ambiguităţile legii

În ultimii zece ani, pe blocurile din Cluj au „răsărit” mai multe antene GSM. Deşi legislaţia europeană interzice amplasarea acestor dispozitive la mai puţin de 150 de metri de şcoli şi alte instituţii, iar pe locuinţe sunt interzise, asociaţiile de proprietari din Cluj îşi dau acordul cu gândul la recompensele financiare. Legislaţia naţională care reglementează amplasarea acestor antene este ambiguă, iar autorităţile implicate în autorizarea lor îşi pasează de la una la alta responsabilitatea.

Continuarea in Informatia de Cluj

Săndoi: "Clujenii s-au resemnat prea devreme"


Invitat la Telesport pentru a comenta partida Gloria Bistriţa - U Cluj, antrenorul echipei naţionale de tineret, Emil Săndoi, s-a declarat dezamăgit de atitudinea clujenilor.

"U Cluj mi s-a părut o echipă dezamăgită, neconectată la importanţa partidei, sau poate chiar prea conectată. Cred că pentru ei a fost un moment de cotitură partida din etapa trecută, cu Mioveni (0-0), cînd şi-au pierdut mare parte din încrederea căpătată în primele etape din retur. Dacă în prima repriză cei de la U Cluj au controlat ostilităţile, în cea de-a doua s-au comportat de parcă erau ultimele lor 45 de minute în Liga I, renunţînd total la atac după ce Bistriţa a deschis scorul".

Săndoi a comentat în particular şi evoluţiile portarului Merlier şi atacantului Goga, doi dintre cei mai buni oameni ai "Şepcilor Roşii" în acest start de retur. "Dacă Merlier şi-a salvat echipa în etapele precedente, de această dată a fost vinovat cel puţin la primul gol. Cît despre Goga, Gloria Bistriţa este o echipă care ştie bine să anihileze punctele forte ale adversarilor, de aceea atacantul clujenilor nu a reuşit mai nimic, deşi s-a zbătut mult".

Săndoi a vorbit şi despre Bistriţa, anticipînd o creştere a formaţiei lui Sabău în etapele următoare: "Bistriţa are un moral bun, au potenţial şi ştiu să joace foarte bine. De aceea cred că vor fi capabili de multe surprize în continuare, sperînd la Cupa UEFA şi chiar încurcînd socotelile candidatelor la titlu".

from gsp.ro

55% din "U" costa 2,2 milioane de euro


Raportul de evaluare al clubului "U", realizat de societatea Darian, a fost finalizat.

Conform acestuia, cele 55.84% din actiunile Universitatii, adica pachetul detinut de Consiliul Local Cluj-Napoca, costa 8,3 milioane de lei, adica aproximativ 2,2 milioane de euro. Marca Universitatii nu a fost inca inregistrata la OSIM, conform raportului, insa au fost incepute procedurile.

"Acesta este primul pas pentru vanzarea pachetului majoritar. Exista un interes in randul coactionarilor pentru a-si valorifica dreptul de preemptiuni", a mai spus Boc.

"Clubul nu are alte active, decat jucatorii si valoarea acestora. Saptamana viitoare acest raport va fi supus dezbaterii Consiliului Local", aincheiat primarul. Raportul de evaluare a costat 29.500 de lei si a avut in vedere si valoarea brandului.
from citynews.ro

Lotul României "B" pentru amicalul cu Turcia "B"



Antrenorul principal al selecţionatei secunde, Ştefan Iovan, a anunţat astăzi lotul ce va face deplasarea la Kocaeli, pentru amicalul cu reprezentativa similară a Turciei, programat marţi, de la ora 20:00

Cei 19 jucători convocaţi sînt: Cristian Hăisan (Sporting Club Vaslui), Marius Popa (FC Politehnica 1921 Ştiinţa Timişoara) - portari; Dan Matei (CF Gloria 1922 Bistriţa), Cristian Săpunaru, Marius Constantin (ambii, FC Rapid Bucureşti), Gabriel Cînu (FC Politehnica 1921 Ştiinţa Timişoara), Cosmin Moţi, Cristian Pulhac (ambii, FC Dinamo Bucureşti), Sorin Ghionea , Mihai Neşu (ambii, FC Steaua Bucureşti) - fundaşi, Nicolae Grigore (FC Rapid Bucureşti), Andrei Mărgăritescu, Adrian Cristea (ambii, FC Dinamo Bucureşti), Andrei Prepeliţă (FC Universitatea Craiova), Janos Szekely (FC Oţelul Galaţi), Marian Aliuţă (FC Politehnica 1921 Ştiinţa Timişoara) - mijlocaşi, Emil Jula (FC Oţelul Galaţi), Florin Costea (FC Universitatea Craiova) şi Dorin Goga (CFM Universitatea Cluj) (foto) - atacanţi.

Există posibilitatea renunţării la unii dintre jucătorii menţionaţi (şi, implicit, înlocuirea lor), în cazul în care, până la ora convocării, vor suferi accidentări sau dacă vor fi convocaţi la lotul "A", în perspectiva meciului amical contra Rusiei, programat la data de 26 martie a.c., la ora 20.30, pe stadionul "Steaua" din Bucureşti.

from tricolori.ro

Dan Puric: “În instituţiile de culturã se merge pe relaţii”

Cunoscutul actor şi regizor Dan Puric (foto) condamnã felul în care funcţioneazã instituţiile de culturã şi de educaţie.
El se pronunţã şi în privinţa organizãrii evenimentelor culturale, cu referire la festivalurile de la Cluj şi Sibiu. Puric a vizitat Clujul cu ocazia unor manifestãri organizate de Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români.

Cum vedeţi managementul instituţiilor de culturã?

Ar trebui sã existe o politicã culturalã a statului, însã la noi este o improvizaţie, un hibrid între mecanismul economic de tip socialist, care a rãmas, şi proiecte din Comunitatea Europeanã inaplicabile în contextul acesta. Se merge pe relaţii, ca de obicei.

E o deresponsabilizare totalã şi din cauza aceasta cultura şi învãţãmântul sunt la pãmânt. Nu existã nici legislaţie pentru spaţiul privat, care sã încurajeze cultura. Este nevoie de o lege a sponsorizãrii. Acum firmele nu te pot sponsoriza decât din milã, pentru cã nimeni nu este scutit de impozite.

Ce ar trebui sã transmitã Festivalul de Film Transilvania, de la Cluj?

Festivalurile de acest fel ne dau posibilitatea unei informãri cinematografice şi nu e important ca Bucureştiul sã le monopolizeze. TIFF ar trebui sã conţinã informaţie în materie de cinema şi sã încurajeze producţia autohtonã într-un sens mai dezinhibat, mai liber.

Toate porcãriile pe care le-au creat ãştia de la noi, cu scene uşor patologice, cum a fost şi cea cu “Sibiu, capitalã culturalã europeanã”, nu indicã faptul cã suntem o naţie puternicã artistic.

Nu vi s-a pãrut un program benefic României?

S-a bifat şi asta, au vãruit nişte case din centru. A fost vreo editare de carte de memorialisticã, vreo invitaţie la memorie a poporului român, în contextul în care identitatea asta şi ultimii 50-60 de ani ne-au suprimat îngrozitor, ca dupã aceea sã se intre pe o zonã de folclor, de artã, de literaturã.

Uitaţi-vã puţin şi vedeţi cât de brambura, cât de alandala s-au desfãşurat lucrurile, câte echipe second-hand au fost chemate. Numiţi-mi o personalitate culturalã din România care a lucrat la asta! Au lucrat nişte administratori. Important este ca fiecare ţarã care face chestia asta sã-şi arate identitatea, acesta era un lucru primordial.

Continuarea in Ziua de Cluj

Filarmonica se mutã la “Calul Bãlan”

Concertele camerale se vor desfãşura în clãdirea celebrului han din secolele XVI – XVII, din parcul Muzeului Etnografic.
Sala Mare a Muzeului Etnografic al Transilvaniei şi-a luat, începând de la începutul acestei sãptãmâni, rolul de salã pentru concerte, dupã ce, timp de mai bine de 30 de ani, a fost folositã numai pentru expoziţii.

înainte de anii ‘70, Sala Mare de la etajul Muzeului Etnografic a gãzduit baluri şi concerte de muzicã clasicã importante. încãperea a fost ocupatã apoi de o expoziţie permanentã care nu permitea organizarea de recitaluri muzicale, însã în 2007 conducerea muzeului a hotãrât ca funcţionalitatea iniţialã a sãlii sã fie reluatã.

“Am semnat un contract zilele trecute cu Filarmonica, prin care muzeul nostru va gãzdui recitaluri camerale, iar Academia de Muzicã ne-a dat în custodie un pian Yamaha în acest scop”, a declarat muzeograful Simona Munteanu, directorul Muzeului Etnografic al Transilvaniei.

Liszt, Brahms şi Bartok, prezenţi la Muzeul Etnografic

Potrivit muzeografului Simona Munteanu, primele concerte în Sala Mare de la etajul clãdirii au fost sus]inute în secolul al XIX-lea. în 1846 Franz Liszt se afla la Cluj, când s-a dat primul concert în Sala Mare, în vremea aceea aceasta având funcţiuni politico-administrative. Tot în secolul al XIX-lea sala l-a gãzduit pe Brahms cu un concert, iar la începutul secolului al XX-lea a concertat Bartok Bela, care a fãcut şi cercetãri în Ţara Maramureşului şi Bihor la acea vreme.

Continuarea pe Ziua de Cluj

"Scandalos"

Clujenii au reacţionat dur după ce Nemanja şi Silvăşan au primit 6 etape, respectiv 2 etape de suspendare pentru incidentele de la finalul meciului cu Dacia Mioveni (0-0)

Sentinţe dure după scandalul de la finele partidei cu Dacia Mioveni (0-0).
Atacantul "şepcilor roşii", Nemanja Jovanovici (24 de ani), a fost aspru pedepsit de Comisia de Disciplină a FRF. Sîrbul a primit 6 etape de suspendare şi o amendă de 3.000 de lei pentru că observatorul Romeo Paşcu a consemnat în raportul de joc că i-a aplicat o talpă în testicule atacantului Daciei Mioveni.

Pe lîngă suspendarea lui Jovanovici, "U" Cluj a mai primit o lovitură. Mijlocaşul Cristian Silvăşan (26 de ani) va sta pe margine două etape şi va plăti o amendă de 2.000 de lei pentru conflictul avut cu portarul Daciei, Răzvan Stanca, ratînd astfel jocurile cu Gloria Bistriţa şi cu Dinamo, de sîmbătă.

Deciziile Comisiei de Disciplină l-au scandalizat pe preşedintele "studenţilor", Toni Doboş. "Vom face apel. Nemanja nu poate fi suspendat fiindcă nu a lovit. Vom face o anchetă internă pentru că Nemanja era accidentat şi nu avea cum să lovească. E strigător la cer cum se iau aceste decizii. Şi Silvăşan e normal să ia două etape după două galbene, pentru că sîmbătă avem meci cu Dinamo", a spus ironic Doboş. Dacă pedeapsa nu-i va fi redusă la apel, Nemanja Jovanovici va reveni pe gazon în meciul cu Gloria Buzău din etapa 30.

"La Buzău intră oameni cu pistoale pe teren şi nu se întîmplă nimic, iar Silvăşan ia două etape pentru că a avut discuţii cu Stanca. Toţi dau în noi"
Alpar Meszaros, antrenor "U" Cluj

from gsp.ro

Tuesday, March 18, 2008

Meszaros: "Suntem cu moralul la pamant!"


Antrenorul "Sepcilor rosii", Alpar Meszaros, s-a aratat extrem de afectat de decizia Comisiei de Disciplina din cadrul FRF, care a dictat astazi penalizari foarte aspre impotriva lui Nemanja Jovanovic si Cristian Silvasan.

Sarbul a fost suspendat 6 etape, iar Silvasan va lipsi doua jocuri. "Suntem cu moralul la pamant! La Buzau au intrat cu pistolul in teren si le-au dat doua etape. Romeo Pascu nu a vazut nimic pentru ca nu era acolo. Nemanja era descult, cu doctorul la tratament. Cum putea el sa loveasca pe cineva cu crampoanele cum s-a spus? Nu este corect", a rabufnit antrenorul clujenilor de la "U".

Pe langa cele 8 etape de suspendare dictate impotriva jucatorilor lui "U", Nemanja a primit si o amenda de 3.000 de lei, in timp ce Silvasan va plati mai putin cu 1.000 de lei. Din tabara argesenilor de la Dacia doar Razvan Stanca a fost sanctionat cu doua etape de suspendare si 2.000 de lei amenda.
from citynews.ro

Sancţiuni etapa 23


Comisia de Disciplină a făcut publică lista cu sancţiuni pentru etapa a 23-a:

Nemanja Jovanovici a fost pedepsit cu 6 etape de suspendare şi amendă în valoare de 3000 RON

La finalul meciului U Cluj - Dacia Mioveni, Silvăşan s-a bruscat cu Stanca. Amîndoi au primit cartonaş galben şi cum Silvăşan mai avea unul i-a fost reţinut carnetul. În meleul creat a intrat şi Răducanu, care l-a înjurat pe Cîrţu. Tehnicianul i-a întors-o şi l-a înjurat şi pe Vădana. Apoi, în tunelul de la vestiare, Nemanja Jovanovici i-a tras o talpă în testicole lui Bratu de la Mioveni, care s-a prezentat sîngerînd la punctul sanitar. Am consemnat toate incidentele în raport", a detaliat observatorul Romeo Paşcu incidentele de la final.
Silvăşan 2 etape suspendare - 2000 RON

Stanca 2 meciuri suspendare - 2000 RON

Negoiţă 1 etapă suspendare - 600 [două galbene]

Ninu 1 etapă suspendare - 600 RON

Stoica 2 meciuri suspendare -140 RON

Bozovici 2 meciuri suspendare - 2000 RON
from gsp.ro

„Visages – Portrete din Cluj”, pe Bulevardul Eroilor

Săptămâna Francofoniei pregăteşte la Cluj expoziţia foto „Visages – Portrete din Cluj”, organizată de Centrul Cultural Francez. 68 de fotografii imprimate pe bannere uriaşe vor fi expuse mâine pe Bulevardul Eroilor, alături de cele 10 cuvinte participante: „apprivoiser” (a îmblânzi), „boussole” (busolă), „jubilatoire” (îmbucurător, înveselitor), „palabre” (pălăvrăgeală), „passerelle” (pasarelă, podeţ), „rhizome” (rizom), „s’attabler” (a se aşeza la masă), „tact” (tact), „toi” (tu), „visage” (faţă). Diversitatea culturală a oraşului va fi exprimată în cele două cuvinte cheie: „tu” şi „portret” („toi” et „visage”).

from informatia de cluj

Dorin Goga, la România B

Capitanul "sepcilor rosii", Dorin Goga, a fost convocat pentru meciul Romania B - Turcia B

Capitanul "sepcilor rosii", Dorin Goga, a fost convocat pentru meciul Romania B - Turcia B

Atacantul echipei clujene va fi convocat pentru meciul pe care România B îl va juca pe 25 martie în deplasare cu selecţionata similară a Turciei. Echipa noastră va fi condusă de Ştefan Iovan, iar reunirea lotului va avea loc duminică, 23 martie. „Nu am primit niciun fax de la FRF pe această temă, dar ne-ar face plă
from prosport.ro

Monday, March 17, 2008

FARA SCUT!











Mai multe foto pe Lucian Cuibus

Nu am reusit aseara sa scriu despre mitocania care a intrat in sportul si in societatea noastra deoarece imi era prea scarba de tot si de toate...
Din pacate ieri am asistat la ceva incredibil pentru anul 2008 intr-o tara membra in Uniunea Europeana. Spun din pacate pentru ca desi juca U si era o sarbatoare, anumite personaje au transformat-o intr-o lupta a prostiei...
Vremea urata parca prevestea o zi urata pe Ion Moina. Stadionul era plin, suporterii la fel de frumosi ca intotdeauna, Tim Campeanu emotionat intra pe stadion cu o modestie cum numai adevaratii oameni o au...din pacate pe cale de disparitie. Spera la un joc bun din partea studentilor. A inceput partida...jucatorii nu se gasesc..ceva nu merge..aripile sunt la pamant. Goga si Nema incearca sa sparga plasa Mioveniului dar nu reusesc. Antijocul celor de la Mioveni si arbitrajul jenant pentru o partida din Liga I ne fac viata si mai grea. In viata mea nu am vazut un joc asa de slab al lui "U"...era evident ca nu putem face doar jocuri mari ca si cel din Bucuresti (victoria cu Rapidul), dar totusi ma asteptam la mai mult avand in vedere ca jucam cu o contracandidata la esalonul secund. Am avut si putin ghinion deoarece mingea a lovit de 2 ori bara celor din "Autobaza". Daca jucam rugby castigam sigur..la cate avioane si centrari gresite au fost, dar asta este acum..se joaca fotbal si trebuie sa mergem inainte. Sper sa ne salvam, dar asta se poate intampla numai daca TOTI jucatorii dau totul pe teren. Circul din teren a luat sfarsit dar incep altele... Cartita incepe sa injure, iar cand nu mai poate scuipa..nu conteaza ca injura un antrenor, un director, un jucator...el e "jupanul" si are "dreptate". Observatorul il tine sa nu sara la bataie..este ceva inadmisibil intr-un joc sportiv! Dar el nu cred ca e constient ca antreneaza o echipa de fotbal..vreau sa fac o sugestie celor de la FRF, LPF si alte organizatii si comisii inutile si ineficiente ..sa introduca un consult psihologic obligatoriu pentru antrenori, deoarece nu avem nevoie de "animale" in jocurile sportive! Ar trebui sa facem memorii la toate comisiile vietii sa castigam la masa verde..deoarece asa ceva este inadmisibil!
"Scutul negru" trebuie sa intre si el in joc...incepe in galerie, si continua apoi dupa meci...razboiul..cu cine si pentru ce nu stiu..cred ca prostia e de vina iarasi. In zona unde se tin conferintele de presa aceste gorile cu un IQ aproape invizibil agreseaza suporteri si ziaristi nevinovati. Nu se poate ca asemenea personaje sa loveasca oameni nevinovati care vin sa vada un spectacol, nu sa fie batuti pe stadion...
Mizeriile din sport si nu numai distrug valorile sportului si ale Romaniei. Suntem FARA SCUT chiar "aparati" de "SCUTUL NEGRU"!

AFARA CU SCUTUL NEGRU DE PE MOINA! NU AVEM NEVOIE DE VOI!
FARA TIGANIE SI MITOCANIE IN SPORT!

HAIDE "U"!

Vorba lui Badea: "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!"

Agresati, suporterii lui "U" cer schimbarea firmei "Scutul negru"


Fanii lui "U" Cluj vor refuza sa mai intre pe stadionul "Ion Moina" in cazul in care firma de paza Scutul Negru, ce asigura ordinea la meciurile formatiei clujene, nu va fi schimbata.

Ei sustin au fost loviti de agentii de paza de la Scutul Negru pe strazile laturalnice ale arenei clujene, cu toate ca atributiile lor se opresc in momentul in care ies din incinta stadionului. Mai mult, ultrasii lui "U" au fost imbranciti de aceiasi agenti in timpul partidei cu Dacia Mioveni, in momentul in care au afisat mai multe mesaje.

"Ne gandim sa nu mai intram in peluza daca domnul Dobos nu va schimba aceasta firma. Au avut treaba cu noi cand ne-am pus mesajele, dupa care i-au batut pe mai multi dintre noi dupa meci", a declarat unul dintre reprezentantii galeriei lui "U", sub protectia anonimatului.
from citynews.ro

Scutul Negru terorizează “Moina”


Angajaţi ai firmei însărcinate să asigure ordinea în incinta stadionului “Ion Moina” au lovit ieri un antrenor, un suporter şi doi jurnalişti. Scandalul din teren de la finalul partidei “U” Cluj – Dacia Mioveni s-a continuat pe tunelul ce duce la vestiare şi în zona ieşirii de la tribuna oficială. Principalii actori negativi în cele două conflicte dinafara terenului au fost câţiva oameni de pază de la societatea Scutul Negru, cea cu care clubul de fotbal are încheiat contract pentru asigurarea ordinii la meciuri.
Continuarea

Primaria raspunde UDMR in cazul mitingului Noua Dreapta


Reprezentantii administratiei locale au facut astazi cateva precizari cu privire la mitingurile care au avut loc in data de 15 martie.

Conform unui comunicat remis presei, primarul Clujului nu avea nici un temei legal de a refuza mitingul “Tinerii clujeni spun NU separatismului”, organizat de Asociatia Noua Dreapta si programat pe data de 15 martie 2008.

”Neautorizarea acestei manifestari putea constitui o sursa de violente. Conform legii, manifestarile publice autorizate sunt aduse la cunostiinta tuturor autoritatilor responsabile de buna lui desfasurare, respectiv Politia Municipiului Cluj-Napoca si Inspectoratul de Jandarmi Judetean”, precizeaza comunicatul administratiei locale.

De asemenea, primarul Emil Boc a precizat prin biroul mass-media ca acuzatiile UDMR referitoare la autorizatea mitingului din Piata Mihai Viteazul sunt nefondate si pretext de campanie electorala.

from citynews.ro

Noul “Ion Moina”, blocat la Bucureşti

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) analizeazã încã situatia licitatiei pentru proiectarea stadionului “Ion Moina”, urmând sã decidã dacã nemultumirea societãtii Carpati Proiect este întemeiatã sau nu.
“Ni s-au cerut documentele licitatiei, iar noi le-am trimis încã de sãptãmâna trecutã, asteptãm acum rãspunsul”, a anuntat directorul juridic al Consiliului Judetean, Lucia Todoran. Aceasta a explicat cã, desi initial societatea Carpati Proiect a gresit trimitând contestatia la sediul Consiliului Judetean, ulterior, cu ajutorul presei, a reusit sã ajungã si la CNSC.

“Se pare cã în final au reusit sã repare greseala si sã trimitã contestatie si la CNSC. Dar, în opinia mea, contestatia Carpati Proiect nu se bazeazã pe motive obiective legate de procedurã si atunci nu vãd cum poate cere anularea licitatiei”, a mai spus Todoran.

Numai cã, pânã când CNSC nu se pronuntã, nici Consiliul Judetean nu poate semna constractul cu Universitatea Tehnicã, cea care a fost desemnatã – în urma câstigãrii licitatiei - sã execute proiectul pentru noul stadion “Ion Moina” si pentru complexul de cantonament de la Jucu.

în asteptarea unui rãspuns…

“Nici nu putem sti când primim rãspuns pentru cã legal nu existã un termen în care CNSC sã se oblige sã dea un rãspuns. Dar ceea ce pot spune este cã, dacã vom primi un rãpuns favorabil, putem semna imediat cosntractul cu Universitatea Tehnicã.

Si dacã societatea Carpati Proiect va decide sã mergã mai departe în contencios administrativ, contractul cu Universitatea Tehnicã va putea fi oricum derulat”, a explicat directorul juridic al administratiei judetene, Lucia Todoran.

from ziua de cluj

Sunday, March 16, 2008

U CLUJ vs. Dacia Mioveni

Clau titular

Meszaros va miza pe cuplul Răducanu - Goga pentru a sparge autobaza lui Cîrţu

Pentru prima dată în acest sezon, Claudiu Răducanu va juca titular în atacul Universităţi, în partida de astăzi cu Dacia Mioveni.


Pentru a sparge autobaza lui Cîrţu, antrenorul Alpar Meszaros va aborda extrem de ofensiv meciul de astăzi şi s-a gîndit să mizeze pe experienţa lui Clau-gol, mai ales că Nemanja Jovanovici nu traversează o perioadă fericită. "Avem un meci vital şi trebuie să mă gîndesc foarte bine la toate soluţiile pentru a marca cu orice preţ şi a ne apropia victoria", a declarat antrenorul clujenilor.

Tehnicianul nu concepe altă variantă decît victoria în partida cu Dacia, pentru a scăpa de lanterna roşie, după victoria Pandurilor la Buzău. "De la meci la meci şansele noastre de salvare sînt tot mai mari. Totuşi, nu mai avem voie să facem paşi greşiţi pe propriul teren", a conchis Meszaros.


from gsp.ro

HAIDE U!


foto gsp.ro

Hai baieti sa spargem autobaza!
HAIDE U!

Sfaturi de la Bilica

Brazilianul Bilica (în alb-negru) nu se sperie de tactica defensivă a lui „Sorinaccio“

Brazilianul Bilica (în alb-negru) nu se sperie de tactica defensivă a lui „Sorinaccio“

Fundașul crede că alb-negrii trebuie să joace azi cu calm şi inteligenţă

Fabio Bilica, brazilianul care a jucat în Serie A, spune că tactica ultra-defensivă abordată de Cîrţu este o nimica toată în comparaţie cu stilul „catenaccio” practicat în Italia.

Alpar Meszaros caută de o săptămână cheia cu care să deschidă apărarea robustă pusă la punct de Sorin Cârţu. Tehnicianul Daciei este recunoscut pentru afinitatea sa pentru stilul „catenaccio”, inventat de Helenio Herrera la Inter. „Am auzit despre stilul practicat de Cîrţu, dar am jucat în Italia şi sunt obişnuit cu «catenaccio». Nu se poate vorbi despre o asemănare între Cîrţu şi antrenorii italieni, pentru că este un alt campionat, o altă ţară şi un cu totul alt nivel”, a declarat Fabio Bilica.
Continuarea