Monday, March 17, 2008

Noul “Ion Moina”, blocat la Bucureşti

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) analizeazã încã situatia licitatiei pentru proiectarea stadionului “Ion Moina”, urmând sã decidã dacã nemultumirea societãtii Carpati Proiect este întemeiatã sau nu.
“Ni s-au cerut documentele licitatiei, iar noi le-am trimis încã de sãptãmâna trecutã, asteptãm acum rãspunsul”, a anuntat directorul juridic al Consiliului Judetean, Lucia Todoran. Aceasta a explicat cã, desi initial societatea Carpati Proiect a gresit trimitând contestatia la sediul Consiliului Judetean, ulterior, cu ajutorul presei, a reusit sã ajungã si la CNSC.

“Se pare cã în final au reusit sã repare greseala si sã trimitã contestatie si la CNSC. Dar, în opinia mea, contestatia Carpati Proiect nu se bazeazã pe motive obiective legate de procedurã si atunci nu vãd cum poate cere anularea licitatiei”, a mai spus Todoran.

Numai cã, pânã când CNSC nu se pronuntã, nici Consiliul Judetean nu poate semna constractul cu Universitatea Tehnicã, cea care a fost desemnatã – în urma câstigãrii licitatiei - sã execute proiectul pentru noul stadion “Ion Moina” si pentru complexul de cantonament de la Jucu.

în asteptarea unui rãspuns…

“Nici nu putem sti când primim rãspuns pentru cã legal nu existã un termen în care CNSC sã se oblige sã dea un rãspuns. Dar ceea ce pot spune este cã, dacã vom primi un rãpuns favorabil, putem semna imediat cosntractul cu Universitatea Tehnicã.

Si dacã societatea Carpati Proiect va decide sã mergã mai departe în contencios administrativ, contractul cu Universitatea Tehnicã va putea fi oricum derulat”, a explicat directorul juridic al administratiei judetene, Lucia Todoran.

from ziua de cluj

No comments: