Wednesday, March 19, 2008

Săndoi: "Clujenii s-au resemnat prea devreme"


Invitat la Telesport pentru a comenta partida Gloria Bistriţa - U Cluj, antrenorul echipei naţionale de tineret, Emil Săndoi, s-a declarat dezamăgit de atitudinea clujenilor.

"U Cluj mi s-a părut o echipă dezamăgită, neconectată la importanţa partidei, sau poate chiar prea conectată. Cred că pentru ei a fost un moment de cotitură partida din etapa trecută, cu Mioveni (0-0), cînd şi-au pierdut mare parte din încrederea căpătată în primele etape din retur. Dacă în prima repriză cei de la U Cluj au controlat ostilităţile, în cea de-a doua s-au comportat de parcă erau ultimele lor 45 de minute în Liga I, renunţînd total la atac după ce Bistriţa a deschis scorul".

Săndoi a comentat în particular şi evoluţiile portarului Merlier şi atacantului Goga, doi dintre cei mai buni oameni ai "Şepcilor Roşii" în acest start de retur. "Dacă Merlier şi-a salvat echipa în etapele precedente, de această dată a fost vinovat cel puţin la primul gol. Cît despre Goga, Gloria Bistriţa este o echipă care ştie bine să anihileze punctele forte ale adversarilor, de aceea atacantul clujenilor nu a reuşit mai nimic, deşi s-a zbătut mult".

Săndoi a vorbit şi despre Bistriţa, anticipînd o creştere a formaţiei lui Sabău în etapele următoare: "Bistriţa are un moral bun, au potenţial şi ştiu să joace foarte bine. De aceea cred că vor fi capabili de multe surprize în continuare, sperînd la Cupa UEFA şi chiar încurcînd socotelile candidatelor la titlu".

from gsp.ro

No comments: