Friday, March 21, 2008

Impact şi Oncos se gândesc să cumpere “U”

Raportul de evaluare a fost finalizat, iar preţul de la care va porni licitaţia pentru 55% din acţiuni este de 2,2 milioane de euro.
Actualii acţionari minoritari ai clubului au decis să studieze în primă instanţă raportul şi abia apoi să se pronunţe dacă vor cumpăra sau nu pachetul majoritar. Companiile Impact şi Oncos s-au arătat interesate să devină principalii finanţatori, Ben&Ben a anunţat că vrea să-şi păstreze procentele actuale, aproximativ 6%, în timp ce Banca Transilvania (BT) e dispusă să-şi încheie conturile cu “U”.

Primarul Emil Boc a anunţat ieri că municipalitatea a primit raportul de evaluare a CFM Universitatea Cluj, realizat de societatea Darian Rom Suisse, contra sumei de 29.500 de lei. “Raportul reprezintă prima etapă în vânzarea pachetului majoritar de 55,84% pe care Consiliul Local îl deţine la «U» Cluj”, a atras atenţia primarul. El a subliniat că societatea de evaluare a stabilit preţul de pornire a negocierilor pentru vânzarea a 55,84% din acţiunile clubului la 8.376.000 de lei, aproximativ 2,2 milioane de euro.

Continuarea

No comments: