Wednesday, March 19, 2008

"Scandalos"

Clujenii au reacţionat dur după ce Nemanja şi Silvăşan au primit 6 etape, respectiv 2 etape de suspendare pentru incidentele de la finalul meciului cu Dacia Mioveni (0-0)

Sentinţe dure după scandalul de la finele partidei cu Dacia Mioveni (0-0).
Atacantul "şepcilor roşii", Nemanja Jovanovici (24 de ani), a fost aspru pedepsit de Comisia de Disciplină a FRF. Sîrbul a primit 6 etape de suspendare şi o amendă de 3.000 de lei pentru că observatorul Romeo Paşcu a consemnat în raportul de joc că i-a aplicat o talpă în testicule atacantului Daciei Mioveni.

Pe lîngă suspendarea lui Jovanovici, "U" Cluj a mai primit o lovitură. Mijlocaşul Cristian Silvăşan (26 de ani) va sta pe margine două etape şi va plăti o amendă de 2.000 de lei pentru conflictul avut cu portarul Daciei, Răzvan Stanca, ratînd astfel jocurile cu Gloria Bistriţa şi cu Dinamo, de sîmbătă.

Deciziile Comisiei de Disciplină l-au scandalizat pe preşedintele "studenţilor", Toni Doboş. "Vom face apel. Nemanja nu poate fi suspendat fiindcă nu a lovit. Vom face o anchetă internă pentru că Nemanja era accidentat şi nu avea cum să lovească. E strigător la cer cum se iau aceste decizii. Şi Silvăşan e normal să ia două etape după două galbene, pentru că sîmbătă avem meci cu Dinamo", a spus ironic Doboş. Dacă pedeapsa nu-i va fi redusă la apel, Nemanja Jovanovici va reveni pe gazon în meciul cu Gloria Buzău din etapa 30.

"La Buzău intră oameni cu pistoale pe teren şi nu se întîmplă nimic, iar Silvăşan ia două etape pentru că a avut discuţii cu Stanca. Toţi dau în noi"
Alpar Meszaros, antrenor "U" Cluj

from gsp.ro

No comments: