Monday, October 15, 2007

'SA FIM PRAGMATICI!'

GHEORGHE MULTESCU Noul tehnician al ”sepcilor” vrea rezultate si abia apoi spectacol pe gazon.
Venit pe “Ion Moina” într-un moment dificil, Gigi Multescu este sigur ca poate salva echipa de la retrogradare, desi “U” este la minus 12 în clasamentul adevarului.
Care sunt primele impresii la Universitatea? Sunt destul de bune. Cu acest lot si cu mici completari, cred ca avem potentialul de a rezista în prima liga. Nu stiu daca se va putea, dar as dori sa mai aducem un fundas si un atacant în aceste zile. In iarna, în functie de locul din clasament, vom gândi o campanie de transferuri. De când am venit la Universitatea, discut aproape zilnic cu jucatorii si le cer sa aiba o mai mare încredere în ei. In plus, le cer sa fie foarte pragmatici, mai ales în etapele viitoare.
De ce spuneti acest lucru?
Avem nevoie de puncte în proximele partide pentru a ne remedia situatia în clasamentul adevarului. Eu as dori sa obtin sapte puncte din urmatoarele doua etape, dar stiu ca acest lucru nu se poate. In schimb, as vrea sa jucam inteligent de acum înainte, sa profitam la maximum de slabiciunile fiecarei adversare. De asemenea, nu trebuie sa ne multumim la nici un meci cu un rezultat de egalitate, indiferent de numele contracandidatei.
Apropo, cu cine credeti ca luptati pentru evitarea retrogradarii?Este vorba despre echipele care se afla peste noi în clasament, gen Mioveni, Farul, Gloria Buzau sau Craiova. Nu stiu pe viitor ce va fi, deoarece se anunta un campionat foarte încins. Fiecare victorie te poate ajuta foarte mult în acest campionat, iar un esec te poate afunda în subsolul clasamentului. Eu cred foarte mult ca putem sa ne salvam de la retrogradare. La fel trebuie sa gândeasca toti cei care sunt în acest moment la Universitatea.
Cât de important este meciul de vineri, de la Craiova?Este destul de important, tinând cont de situatia în care suntem în clasament. Cred ca putem sa obtinem prima victorie din acest sezon. Vom pleca de miercuri spre Craiova. Probabil nu vor face deplasarea Ghindaru, Crusoveanu, Suciu si Milan Jovanovic, din cauza unor accidentari. Joi va face jonctiunea cu lotul si Haciatrian, care este plecat la echipa nationala a Armeniei.
Toata lumea vorbeste despre Goga ca un lider al echipei. Sunteti de acord?
Este un jucator destul de important, care poate sa decida de unul singur un meci. Acum trebuie ca si noi, antrenorii si echipa, sa-l punem cât mai bine în valoare. La fel si el, trebuie sa învete sa fructifice ocaziile pe care le va avea.
from prosport

No comments: