Monday, May 5, 2008

Merlier: ”*** să se teamă!”

Pentru ***, drumul spre titlul de campioană trece prin arena rivalilor de la Universitatea, ”Ion Moina”. Cele două echipe clujene se vor întâlni miercuri, de la ora 17, în cadrul etapei a 34-a a Ligii I. În această partidă, feroviarii au neapărat nevoie de o victorie pentru a-și atârna de gât medaliile de campioni. Meciul nu va fi însă o formalitate, în ciuda zvonurilor că șefii celor două grupări, buni prieteni, ar fi stabilit demult scorul întâlnirii, și în ciuda faptului că Universitatea este deja retrogradată în liga secundă.

”În locul celor de la *** nu aș fi sigur de o victorie. Universitatea este ca un animal rănit. Iar un animal care sângerează este, se știe, periculos. Ne dorim să încheiem campionatul cu fruntea sus”, a declarat portarul belgian al Universității, Pieter Merlier, care a fost menajat vineri la Iași, la fel ca Goga, Bundea sau Silvășan, tocmai pentru a da randament maxim în confruntarea de miercuri.

*** are 73 de puncte, cu unul mai mult decât Steaua, și, cu o victorie pe ”Ionn Moina”, devine noua campioană a României.
sursa clujeanul.ro

No comments: