Thursday, July 17, 2008

Teren de 18 hectare pentru noua bazã sportivã a “şepcilor roşii”

Primarul comunei Feleacu, Nicolae Balea, ne-a declarat cã este pregãtit sã punã la dispoziţia conducãtorilor Universitãţii un teren de 18 hectare pentru construcţia unei baze sportive.

Primarul Balea, împreunã cu preşedintele clubului, Remus Câmpeanu, a inspectat la începutul acestei sãptãmâni locaţia unde ar urma sã fie construitã baza sportivã, iar oficialul clubului clujean s-a declarat mulţumit de condiţii. Conform primarului comunei, baza sportivã ar urmã sã fie compusã din douã terenuri de antrenament dotate cu instalaţie de nocturnã, mai multe terenuri artificiale, dar şi un hotel-restaurant care sã includã o bazã de recuperare şi salã de forţã.

“I-am prezentat domnului Câmpeanu terenul, iar dânsul a fost foarte încântat. E o zonã foarte frumoasã, un platou întins, de aproape 18 hectare, care oferã o privelişte extraordinarã asupra Clujului. Sunt şanse mari ca acest proiect sã devinã realitate. Urmeazã sã vedem dacã ne vom asocia cu clubul sau le vom concesiona pe o anumitã perioadã de timp acest teren”, a spus Balea.

sursa Ziua de Cluj

No comments: