Wednesday, May 21, 2008

Patronul AS Roma, interesat de “U” Cluj

Compania Ital Petroli, deţinută de Sensi, a cerut o informare preliminară asupra clubului “U”. Conducerea “Şepcilor roşii” l-a tratat pe trimisul italienilor cu maxim dezinteres.
Deşi retrogradată în Liga a II-a, istoria Universităţii continuă să stârnească interes. ZIUA de Cluj vă prezintă modul în care puternica familie Sensi, prin intermediul unui clujean, Ionuţ Piso, a încercat să se intereseze asupra modului în care ar putea colabora şi eventual investi la clubul de pe “Ion Moina”.

Piso a cerut conducerii clujenilor o prezentare de ansamblu a situaţiei actuale a societăţii pe acţiuni, dar şi a brand-ului “U” Cluj, dar nu a găsit înţelegere la conducerea “Şepcilor roşii”.

Ionuţ Piso, doctorant la Universitatea din Roma, fiul directorului Muzeului Naţional de Istorie a Transilvaniei, şi un apropiat al familiei Sensi, ne-a declarat că într-o întâlnire privată, avută cu soţul Rosellei Sensi, fiica lui Franco Sensi, le-a povestit acestora despre oraş şi despre “U” Cluj, pe care a descris-o ca fiind o echipă iubită şi respectată, deşi a retrogradat în liga secundă.

“Le-am făcut o scurtă descriere a echipei, a clubului, a suporterilor. Le-am povestit cât de numeroşi şi fanatici sunt suporterii şi despre cum şi-au încurajat echipa, deşi era retrogradată de multă vreme în liga secundă. Au părut extrem de încântaţi şi m-au rugat să le obţin o informare asupra situaţiei exacte a societăţii, asta însemnând contractele jucătorilor, bilanţul pe anul 2007, datoriile pe care le are clubul în acest moment, palmaresul şi istoricul clubului şi alte detalii administrative, inclusiv situaţia stadionului şi a bazelor de antrenament”, a declarat Piso pentru ZIUA de Cluj.

Continuarea in Ziua de Cluj

No comments: