Monday, June 16, 2008

Răzbunarea suporterilor: o consumaţie de sute de lei plătită în monede de 10 bani :))Răzbunarea suporterilor: o consumaţie de sute de lei plătită în m


Meciurile nu s-au jucat doar în teren în seara dedicată României şi Italiei. Un grup de suporteri clujeni, după ce au vizionat partida la un restaurant, a decis să se ia la harţă cu unul dintre chelnerii care îi servea. Revoltaţi că acesta nu îi lasă să spargă seminţe în local, bărbaţii au decis să achite nota de plată în monede de 10 şi 50 de bani. Şi suma de plătit nu a fost mică, dacă tinerii au avut o consumaţie ce a depăşit 150 de RON plus un bacşiş consistent.

Bărbaţii susţin că noul chelner angajat le era strigător la cer de antipatic. Le-a sărit muştarul când acesta s-a legat de marea lor pasiune, seminţele, ameninţându-i cu datul afară dacă vor face coji în dreapta şi stânga. Revoltaţi de o asemenea atitudine, cei şapte comeseni au decis să schimbe în fise toţi banii pregătiţi pentru plata consumaţiei. Fiecare s-a descurcat pe cont propriu cu reconvertirea sumelor iar în mai puţin de o oră au reuşit să aştearnă, pe masă, cifra finală.

Ospătarul nu a părut deloc încântat să încaseze "bani de biserică" şi a refuzat să ia teancul de monede puse, grămadă, pe faţa de masă. Atât i-a trebuit. Suporterii buni platnici au răbufnit imediat: "Dacă ăştia nu-s bani buni eu îi mănânc. Înghit acuma, aici. Scrie vreo lege că n-am voie să plătesc aşa?", se întreabă, retoric, unul dintre cei şapte clienţi.
Continuarea in Clujeanul.ro

No comments: