Wednesday, October 24, 2007

CONDUCEREA RAPIDULUI RASPUNDE DUR CFR-ULUI

Ca reactie a demersului celor de la CFR Cluj, care au inaintat o cerere la FRF prin care solicita suspendarea fundasului Marius Constantin, in urma incidentului de la Iasi, conducerea FC Rapid a emis un comunicat pe site-ul oficial al clubului prin care ataca dur conducerea clubului ardelean.

"Cu părere de rău, constatăm că, după ce a spart tiparele în privinţa grandomaniei, conducerea clubului CFR Cluj se opinteşte din răsputeri să ne demonstreze că şi-a pierdut şi ultima brumă de bun simţ. Dacă ar mai fi dispus şi de o fărâmă de luciditate, profesorii de moralitate din Gruia ar fi realizat că de purtarea mârlănească de care dau dovadă ar fi putut avea parte la rândul lor, în momentul în care Semedo i-a rupt piciorul stelistului Pleşan. Cazul recent, cu suspendarea ulterioară a portarului craiovean Bornescu după accidentarea gravă a bistriţeanului Coroian (faptă nesancţionată de arbitru, ca şi cea a lui Semedo), demonstrează că şi jucătorul portughez al CFR-ului ar fi avut aceeaşi soartă dacă ar mai fi existat şi alte mostre de nesimţire precum şefii lui Semedo.

Oricum, ultimul lor gest confirmă, cu vârf şi îndesat, faptul că visatele recompense financiare din partea UEFA le-au furat minţile de tot. Terorismul verbal dezvoltat de şefii CFR-ului a intrat deja într-o altă fază. Până la urmă, mult prea umflata grupare din Cluj (vă daţi seama ce încredere au alde Paszkany şi Mureşan în Andone şi jucătorii lor de milioane de euro, dacă apelează la mizerii din acestea?) nu rămâne în amintirea recentă a microbistului român decât prin jenanta reprezentare din Cupa UEFA. Unde a fost «descălţată» de modesta Anorthosis Famagusta, care i-a stricat deja clamatul sejur de plăcere, din Cipru. Că-şi dublează acum capitalul de penibil, e treaba aşa-zişilor intelectuali din fruntea clubului, cărora le pregătim o întoarcere la fel de fericită din Giuleşti precum cea din Cipru", se mai precizează în articolul de pe site-ul grupării FC Rapid.
from prosport

No comments: