Tuesday, October 23, 2007

MOCIRLA PE "ION MOINA"

"U" CLUJ Concertul divei americane Beyoncé a facut ravagii, gazonul arenei clujene fiind distrus pe 70% din suprafata sa. Meciul "U" - Steaua se va disputa în conditii improprii.

Asa cum era de asteptat, trecerea cântaretei Beyoncé prin Cluj a lasat urme greu de reparat. Gazonul de pe "Ion Moina" este distrus aproape complet, astfel încât meciul "U" - Steaua de sâmbata se va disputa în conditii dificile.

Chiar daca suprafata de joc a fost acoperita cu o pânza, gazonul arata groaznic marti dimineata, la câteva ceasuri dupa încheierea concertului sustinut de Beyoncé, pe multe portiuni iarba fiind distrusa complet. La distrugerea suprafetei de joc de pe "Ion Moina" nu a contribuit doar concertul în sine, ci si ploaia care a cazut din plin luni seara, în timpul acestuia. Cum vremea nu pare sa se îndrepte la Cluj, sunt sanse foarte mari ca meciul de sâmbata "U" - Steaua, sa se desfasoare pe un teren mocirlos, care va afecta calitatea jocului. Mai mult, îngrijitorii de la stadion nu au putut sa înceapa înca de ieri lucrarile de reparare a suprafetei de joc întrucât mai întâi trebuie sa-si încheie treaba muncitorii care demonteaza scena pe care a concertat Beyoncé. Oricum, potrivit îngrijitorilor, terenul va fi practicabil doar peste doua saptamâni, astfel încât si meciul "U" - Ceahlaul, de pe 3 noiembrie, risca sa se desfasoare în conditii improprii. "Nu avem ce face, acestea sunt conditiile. Sunt oameni platiti care vor munci pentru a aduce suprafata de joc la conditii cât de cât practicabile. Aceasta întrucât un gazon prost nu avantajeaza niciuna dintre echipe, nici pe noi, nici pe Steaua", a spus directorul sportiv al lui "U", Sorin Vadana.

Antrenamente la Clujana si la Floresti

Fotbalistii lui Gigi Multescu vor mai calca pe iarba de pe "Ion Moina" aproape sigur doar la meciul de sâmbata cu Steaua, fiind exclus ca "sepcile" sa se mai antreneze pâna atunci pe respectiva arena. Ca atare, în urmatoarele zile, alb-negrii îsi vor efectua sedintele de pregatire fie la baza Clujana, fie pe terenul din comuna Floresti, situata la 5 kilometri de oras.
from prosport

No comments: