Saturday, October 27, 2007

TUDOR SI BACIU, OUT


ABSENTE Cei doi fosti jucatori stelisti nu vor putea evolua astazi împotriva echipei din Ghencea din cauza unei raceli.

Cei doi jucatori ai Universitatii au racit chiar în saptamâna premergatoare partidei cu Steaua, iar Gigi Multescu nu i-a putut pastra în lot pentru partida de astazi.

La meciul cu Steaua va avea ocazia sa joace împotriva fostei sale formatii doar unul dintre cei trei jucatori ai clujenilor care au trecut prin Ghencea. Mijlocasul Gigel Coman va fi singurul care va avea ocazia sa tina sus steagul coloniei ex-steliste din curtea Universitatii. Ca o ironie a sortii, Martin Tudor si Marius Baciu au contactat o viroza respiratorie chiar înaintea partidei cu ros-albastrii si nu s-au antrenat toata saptamâna. Tudor a fortat pâna în ultima clipa o revenire rapida, el facând câteva ture de antrenament la sedinta de pregatire de ieri, de la Floresti, dar verdictul medicului nu i-a fost favorabil. In lipsa fostului portar al Stelei va intra între buturi Emil Szolomajer, iar rezerva va fi fostul rapidist Calin Moldovan, inclus pentru prima oara în lotul Universitatii în acest campionat.

Nici fundasul Marius Baciu nu se simte prea bine, el suferind de asemenea de gripa. In lipsa acestuia, a fost fortata revenirea internationalului de tineret Andrei Cordos, care a absentat de la Craiova tot din pricina unei raceli. Accidentarea lui Baciu s-ar putea sa fi cântarit si ea în decizia lui Gigi Multescu de a renunta la sistemul 5-3-2 încercat la meciul cu Universitatea Craiova în favoarea unui modul 4-4-2.
from prosport

No comments: