Thursday, June 12, 2008

Oncos, stăpân pe Universitatea Cluj!

Radu Constantea va avea atribuții sporite începând de joi

Radu Constantea va avea atribuții sporite începând de joi

Ieri Comisia de Buget Finanţe din cadrul Primăriei Cluj-Napoca a decis să propună vânzarea lui „U” către firma clujeană Oncos, care a oferit 8,3 milioane de lei pentru 55,8% din acţiuni.

Telenovela vânzării Universităţii Cluj se apropie de sfârşit. Mâine, oferta Oncos va fi discutată şi supusă la vot în Consiliul Local Cluj-Napoca. „Sunt fericit că ne-au ales pe noi. Nu sunt surprins, pentru că ne aşteptam să câştigăm. Acum nu ne rămâne decât să aşteptăm ziua de joi, când o să preluăm oficial Universitatea dacă totul o să decurgă bine”, a declarat Radu Constantea, reprezentantul Oncos în Consiliul de Administraţie al echipei.

Chiar dacă au pierdut lupta firma bucureşteană Impact, care deţine 12% din acţiunile echipei, nu face o tragedie. „Am aflat decizia comisiei şi nu pot spune că sunt dezamăgit. Îi felicit pe câştigători şi le urez succes. Vestea cu adevărat bună este că în sfârşit «U» va avea un acţionar majoritar şi de acum poate să-şi facă planuri de viitor. O să vedem în funcţie de deciziile noului acţionar dacă o să rămânem alături de echipă”, a mărturisit Mihai Drăgotoiu, reprezentantul Impact în CA.
COntinuarea in Prosport.ro

No comments: