Wednesday, July 2, 2008

E oficial: 'U' Cluj a intrat pe mana Oncos!

Oncos este, incepand de astazi, noua proprietara cu acte in regula al Universitatii Cluj. Vasile Onaca, directorul general al societatii clujene a parafat astazi contractul prin care devine noul actioar majoritar al SCS CFM Universitatea SA, cu 55,84 procente din actiuni.


Oncos va achita, in mod esalonat, 8,3 milioane de lei in urmatorii patru ani.
"Este un moment de renastere pentru echipa de fotbal. "U" Cluj are un investitor de forta si este asa cum ne-am dorit din suflet sa fie un brand din Cluj care sa duca mai departe valorile alb-negre.


Prezenta lui Remus Campeanu inseamna mult", a precizat primarul Clujului, Emil Boc. Consiliul Local va ramane in continuare in structurile clubului de fotbal, cu o cota de 7,1 procente din actiuni si urmeaza sa-si desemneze un reprezentant in Consiliul de Administratie al clubului de fotbal.


Vasile Onaca, directorul general Oncos, a dat asigurari asupra viitorul pe care "U" Cluj il va avea. "Va asigur ca aceasta bijuterie clujeana va redeveni ceea ce a fost, iar noi ii vom reda stralucirea. "U" Cluj este iubirea mea si iubirea clujenilor si asa va ramane mereu. Vom face tot posibilul ca in scurt timp sa revenim in primul esalon", a declarat Onaca.
sursa citynews.ro

No comments: