Wednesday, July 2, 2008

Restructurari masive la "U" Cluj

Noua proprietara a "Sepcilor rosii", societatea Oncos, va reface pana la sfarsitul acestei saptamani structura si componenta Consiliului de Administratie (CA) al clubului de fotbal. Dupa definitivarea CA-ului va fi convocata Adunarea Generala a Actionarilor (AGA), in cadrul careia va fi instalat Adrian Alexandrescu in functia de director executiv, iar Ioan Marginean, zis si "Limoniu", va primi si el un post in conducerea executiva a "studentilor".


Marginean a "activat" in trecut ca presedinte la Extensiv Craiova, observator federal in Divizia B, director sportiv la FC Brasov, iar ultima oara a ocupat functia de vicepresedinte al nemtenilor de la Ceahlaul.
Vasile Onaca, directorul general al societatii Oncos, nu a infirmat, dar nici nu a confirmat aceste posibilitati.


"Vom convoca AGA probabil sambata sau duminica. Dupa sedinta actionarilor vom trece la alegerea Consiliului de Administratie, iar partea executiva se va finaliza pana luni. Discutii probabil ca exista, dar inca nu s-a hotarat nimic concret. Alexandrescu nu e instalat la club, nu e normal sa fie instalat cineva atat de repede. Vom prezenta noua organigrama saptamana viitoare", a explicat Onaca.


In acelasi timp, omul de afaceri clujean a lasat sa se inteleaga ca zilele presedintelui Toni Dobos sunt numarate la Cluj. "De cand e la echipa, pe Dobos l-am intalnit o singura data, intr-o seara la un cocktail. Nu am discutat niciodata cu dansul. Este presedintele clubului, dar nu va pot spune daca ramane sau nu. Am inteles ca e plecat in Statele Unite si cred ca se intoarce cam tarziu, pentru ca din partea suporterilor exista o presiune mare", a conchis Onaca. De asemenea, exista sanse mari ca Remus Campeanu fie inregimentat in conducerea executiva a clubului.
sursa citynews.ro

No comments: