Sunday, November 4, 2007

CLUJUL, LA SUPERLATIV


CUPA CUPELOR Echipa lui Gheorghe Covaciu s-a calificat în optimile competitiei, dupa ce a zdrobit pe SSV Dorbirn Schoren cu scorul general de 80-42.

“U” Jolidon s-a impus la scor în fata formatiei austriece SSV Dorbirn Schoren, 40-24, si în mansa secunda a turului trei din Cupa Cupelor si îsi continua aventura europeana.

La adapostul avantajului linistitor de 22 de goluri luat în tur, clujencele de la “U” Jolidon au abordat relaxate prima repriza a mansei a doua cu amatoarele de la SSV Dorbirn Schoren, care s-a disputat tot în Sala Sporturilor “Horia Demian”, astfel ca oaspetele au reusit în prima parte a meciului sa tina cât de cât pasul în teren si aproape pe tabela de marcaj, scorul pauzei fiind 15-15.

La revenirea de la cabine însa, “studentele” n-au mai avut mila de adversare si s-au napustit spre poarta nefericitelor austriece, care si-au acceptat conditia de sparting-partner. “Daca ne mobilizam si ne facem jocul, putem bate orice adversar. Imi doresc sa marsaluim pâna în finala, ca sa razbunam cosmarul de la Nis din sezonul trecut”, a declarat Mihaela Ani-Senocico, principala marcatoare a echipei lui Gheorghe Cocaciu. “U” Jolidon Cluj îsi va afla urmatorul adversar din Europa în data de 13 noiembrie.
from prosport

No comments: