Monday, June 2, 2008

BASCHET MASCULIN "U" Mobitelco duce finala in meciul 7

Se stie ca diamantele se slefuiesc cu o munca de sisif, lucru valabil in sport. Campionii se nasc greu, au nevoie de multe suisuri si coborasuri pentru a ajunge sus, in varf. Senzatia ca in aceasta seara s-a nascut o mare campioana, "U" Mobitelco, a venit abia in sfertul patru!

Primele trei perioade de joc au apartinut oaspetilor, care au controlat jocul in special in faza defensiva. Baietii lui Baldwin pareau ca nu isi revin si ca vor ceda, mai ales ca la sfarsitul sfertului trei scorul era 58-67!

Debutul ultimei perioade de joc a adus cateva reusite pentru clujeni, care s-au apropiat pe nesimtite pana la 65-71! Vine apoi un tehnic al lui Obradovic la Seals, care duce scorul la 67-71 si Lapuste inscrie imediat trei puncte.

Cand toata lumea credea ca avem o sansa, oaspetii sar din nou la 77-73, insa doua aruncari de trei puncte ale lui Medvedj ne aduc in fata!

Pana la final urmeaza o joaca de-a soarecele si pisica, schimb de libere si time-out-uri intre cele doua panouri, sarabanda castigata pana la urma de "U".

Atmosfera incredibila din ultimele minute ii afecteaza clar pe oaspeti, care nu se pot concentra la libere si "U" reuseste sa se impuna dupa cel mai greu meci al finalei.
Continuarea pe citynews.ro

No comments: