Wednesday, July 9, 2008

Culisele unui esec

Inca presedinte manager al clubului Universitatea Cluj, Toni Dobos acuza compania Oncos de nerespectarea contractului semnat cu Primaria, declarindu-se dezamagit de modul in care societatea clujeana a gestionat situatia la "U" in ultimele luni.

Pe usa din dos

Dobos este dezamagit de actionarul majoritar al Universitatii, care s-a angajat sa redreseze echipa, insa deciziile importante lipsesc

Ieri seara, Adrian Alexandrescu era asteptat la masa negocierilor de reprezentantul Oncos, Radu Constantea, pentru preluarea functiei de manager general. De asemenea, in sedinta AGA de astazi, Remus Cimpeanu va fi investit in functia de presedinte al clubului. Ambele mutari il scot din calcule pe Toni Dobos. Aflat in SUA, alaturi de fiul sau, care urmeaza un tratament de specialitate la o clinica, Dobos a acceptat sa vorbeasca despre "adevarata fata a Universitatii Cluj", tragind un semnal de alarma asupra modului in care noul actionar majoritar al clubului se ocupa de managementul echipei. "Comportamentul celor de la Oncos este cel putin ciudat. Ar trebui sa vorbeasca clar, raspicat, dar, in schimb, ei fac totul pe ascuns. Am auzit ca negociaza cu toata lumea, insa nu stiu de ce o fac, pentru ca au si presedinte, si manager, si tot ce vor, in persoana lui Radu Constantea. El negociaza, el face tot. Chiar nu stiu de ce-si mai cauta manageri si presedinti", l-a ironizat Dobos pe reprezentantul Oncos in actionariat. Acesta nu se sfieste sa vorbeasca si despre presupusele progrese inregistrate de club o data cu vinzarea pachetului majoritar de actiuni catre Oncos: "S-a batut pasul pe loc la club de cind a fost preluat de noii actionari. Fotbalistii nu si-au primit banii nici acum, unii depun memorii si Oncos face in continuare promisiuni. Sint datorii catre furnizori. Echipa moare si nu se iau nici acum masuri. Nu s-a produs nici o schimbare la club. N-au bani si, sincer, nu inteleg de ce s-au bagat la o astfel de treaba", a continuat Dobos. "N-as vrea sa comentez prea multe, dar cu siguranta «U» Cluj ar fi inregistrat alte progrese in situatia in care pachetul majoritar ar fi ajuns in alta parte", a concluzionat fostul conducator, facind referire la bucurestenii de la Impact.

COntinuarea in Monitorul de Cluj

No comments: