Tuesday, July 8, 2008

Remus Campeanu este noul presedinte la 'U'

Adunarea Generala a Actionarilor Universitatii Cluj s-a reunit astazi pentru prima oara dupa preluarea clubului de societatea Oncos. Dupa o intalnire ce a durat aproximativ trei ore, actionarii lui "U" au facut prima mutare si l-au instalat, in cele din urma, pe Remus Campeanu in functia de presedinte al Consiliului de Administratie (C.A).


"Incepand de astazi am fost desemnat ca presedinte. Va urma o noua intalnire joi, cand se va stabili rolul fiecaruia la acest club", a declarat noul presedinte al "sepcilor rosii". Managerul clubului, Anton Dobos, a fost retrogradat din functie si urmeaza sa ramana doar membru in Consiliul de Administratie, in cazul in care Consiliul Local Cluj-Napoca ii va prelungi mandatul.


"Nu am discutat inca cu Dobos. El este momentan reprezentantul Consiliului Local. Ei vor decide daca il vor schimba sau nu. Cred ca lucrurile vor merge lin si nu vor avea loc despartiri care sa dauneze ambelor parti", a explicat Campeanu, care a mai condus Universitatea din aceeasi postura in perioada 1974-1989. "Era mult mai simplu atunci pentru ca aveam un singur stapan", a conchis acesta.

sursa citynews.ro

No comments: