Saturday, December 29, 2007

AU BLOCAT TOATE TRANSFERURILE!



“U” CLUJ Echipa “universitara” nu stie înca pe ce suma de bani se va putea baza în perioada de iarna pentru a cumpara jucatori noi.

Actionarii au decis sa faca pe 4 ianuarie o noua sedinta în care sa discute despre viitorul echipei. Pâna atunci antrenorul Gigi Multescu nu-si poate întari lotul.

La ultima sedinta, care a avut loc pe 17 decembrie, actionarii au decis sa puna la dispozitia lui Gheorghe Multescu un buget de achizitii de 800.000 de euro plus banii care vor fi primiti pe cei 10 jucatori pusi pe lista de transferari (Martin Tudor, Marius Baciu, Park Jae-Hong, Sorin Iodi, Cosmin Crusoveanu, Milan Jovanovic, Mugur Bolohan, Gigel Coman, Romik Khachatryan si Sandu Negrean).

Insa, în ultimele zile situatia s-a schimbat în totalitate! “Am fost anuntat de presedintele Toni Dobos ca pe 4 ianuarie va avea loc o noua sedinta în rândul actionarilor. Pâna atunci nu se stie de ce suma de bani vom beneficia, deoarece se pare ca trebuie platite în zilele urmatoare ceva datorii catre anumite echipe si catre unii jucatori. Situatia este bizara, dar eu urmaresc în continuare fotbalisti pe DVD-uri si sper ca se vor lua cele mai bune decizii la acea sedinta”, a zis Multescu. Pe lânga cei 10 jucatori pusi pe lista de transferuri, Gigi Multescu le-a transmis conducatorilor ca nu mai are nevoie de Mahadou Zongo, Emil Szolomajer si Radu Sabo, urmând ca acestora sa li se rezilieze contractele.

Antrenorul “sepcilor rosii” vrea sa aduca în pauza de iarna doi portari, doi fundasi centrali, doi fundasi stânga, un mijlocas dreapta, doi mijlocasi centrali si un atacant, piata vizata fiind cea lusitana. Pâna în acest moment numai Bolohan si-a reziliat contractul.
from prosport

No comments: