Sunday, December 23, 2007

IL VOR SI PE PACURAR


TINTA Numele mijlocasului de la Pandurii Târgu Jiu a fost trecut pe lista de achizitii a "sepcilor rosii". Condescu vrea însa un milion de euro pentru transfer.

Oficialii clujeni par interesati sa-i readuca pe "Ion Moina" pe câtiva dintre fiii risipitori. Dupa ce s-au interesat de Tibi Balan si George Florescu, conducatorii ultimei clasate îl doresc si pe Alex Pacurar.

Ramasi cu un lot decimat dupa disponibilizarile în masa de la începutul saptamânii, oficialii clujenilor cauta de zor solutii pentru refacerea lotului. Gigi Multescu are în vedere, pe lânga pista jucatorilor portughezi, si varianta "repatrierilor". Tibi Balan, de la Sportul, si George Florescu, de la Torpedo Moscova, au fost primii fosti jucatori ai Universitatii ademeniti sa revina la formatia unde au debutat. Clujenii nu au uitat însa nici de Alexandru Pacurar, fostul decar al alb-negrilor, promovat la prima echipa de Ioan Ovidiu Sabau, pe timpul când "U" Cluj activa în liga a treia. Ajuns la Pandurii, dupa ce a trecut pe la Dinamo si Gloria Bistrita, Pacurar n-a avut un sezon tocmai fericit la echipa gorjeana. "Am avut o fractura si apoi am facut trei recidive. Acum încep sa îmi revin, dar este destul de greu", a declarat jucatorul, care ar fi tentat sa revina la formatia de sub Feleac. "Eu mi-as dori mult sa revin la echipa mea de suflet. Discutii au fost, iar interesul lui «U» pentru mine nu este un secret, dar trebuie mai întâi sa se înteleaga cluburile", a declarat mijlocasul, care mai are doi ani si jumatate contract cu "minerii".

Singurul impediment în realizarea transferului pare sa fie pretul exagerat pe care bossul Pandurilor, Marin Condescu, l-a fixat pentru mijlocasul de 25 de ani. "Stiu ca a existat o oferta pentru mine si din strainatate, dar Condescu a cerut pe mine un milion de euro. Este greu de crezut ca s-ar putea plati o astfel de suma pentru mine", a declarat Alexandru Pacurar.

Multescu, la Vizela - Penafiel

Gigi Multescu a asistat ieri la partida din liga a doua portugheza, dintre Vizela si Penafiel. Antrenorul clujean a urmarit mai multi jucatori, propusi de impresarul Eutin Bojin, în special de la formatia gazda, care ocupa locul secund în divizia secunda din Portugalia. "Voi urmari câtiva fotbalisti de la ambele echipe. Nu va pot spune care sunt posturile pe care joaca. Ma intereseaza orice post", a declarat antrenorul clujean, care va mai urmari astazi o partida din liga secunda portugheza.

Florescu revine la "U" Cluj?

Potrivit Ziua de Cluj, fostul international de tineret George Florescu este aproape de o revenire la "U" Cluj, echipa pentru care a evoluat pâna în 2004. Jucatorul s-a saturat sa stea departe de casa si ar renunta la Torpedo Moscova (Rusia, liga a doua) pentru "U" Cluj. Managerul general Alin Tise a declarat ca singura posibilitate ca Florescu sa revina în lotul "sepcilor" ar fi un împrumut pâna în vara, deoarece suma ceruta de rusi pentru un transfer definitiv este prea mare.
from prosport

No comments: