Saturday, December 29, 2007

PROPUNERI DE LUX PENTRU MULTESCU


"U" CLUJ Aflat în cautare de jucatori pentru retur, antrenorul "sepcilor rosii" ar putea apela la piata braziliana, de unde poate sa-i cumpere inclusiv pe Edmundo si Marcio Amoroso.

Brazilia îsi promoveaza fotbalul si nu-si lasa talentele sa piara. Site-ul globoesporte.com a vrut sa le dea o mâna de ajutor echipelor aflate în cautarea unor fotbalisti "carioca" si a publicat o lista cu jucatori disponibili din campionatul brazilian.
Alfat în cautarea a cel putin zece fotbalisti, tehnicianul Gigi Multescu este asaltat de dvd-uri cu jucatori din toate colturile lumii. Poate nu ar fi rau daca antrenorul ar arunca o privire peste lista de jucatori brazilieni aflati în cautarea unui angajament, data publicitatii de site-ul brazilian globoesporte.com. Astfel, colonia braziliana începuta cu transferurile lui Astorga si Bilica s-ar putea extinde începând cu anul viitor.

Pentru postul de portar, "Turcul" l-ar putea cumpara pe Diego Costa Silva (28 de ani), un goalkeeper care are contract cu Fluminense pâna în 2008, dar care prinde rar primul unsprezece si vrea sa plece. Pentru flancul drept al apararii, o solutie ar fi Elder Granja (25 de ani), care nu si-a reînnoit contractul cu Internacional Porto Alegre, în timp ce stoperii cautati de "U" ar putea fi Betao Amancio (24 de ani, aflat în ultimele sase luni de contract cu Corinthians) si Renato Silva (24 de ani, de la Botafogo). In fine, apararea ar putea fi completata cu fundasul stânga Gustavo Nery (30 de ani), de la Corinthians.

In linia mediana, unde "U" Cluj îsi doreste cel putin trei jucatori, solutiile ar putea fi cunoscutul Vampeta (33 de ani), de la Corinthians, Colace (23 de ani), de la Flamengo, Roger (30 de ani), de la Corinthians, si Pedrinho (30 de ani), care este mereu în umbra lui Leao la FC Santos si îsi cauta angajament în Japonia. In sfârsit, atacul "sepcilor" ar putea fi întarit cu doua vedete care au jucat ani buni si în Europa: "animalul" Edmundo (36 de ani) si Marcio Amoroso (33 de ani), fost jucator, printre altele, la Udinese, Parma, Milan, Malaga si Dortmund.
from prosport

No comments: