Friday, November 23, 2007

A DECEDAT GHEORGHE ROMAN, PRESEDINTELE CS U CLUJ

Gheorghe Roman, preşedintele Clubului Sportiv Universitatea Cluj, a încetat din viaţă joi seara, într-un accident rutier, lângă Braşov.

Fost jucător şi antrenor al echipei naţionale de baschet, Roman se deplasa cu maşina spre Bucureşti. Roman era şi decanul Institutului de Educaţie Fizică şi Sport din Cluj.



photo from mediafax


Echipa masculină 'U' Mobitelco transmite familiei îndoliate sincere condoleanţe şi anunţă că în semn de respect ''pentru unul dintre oamenii de care se leagă baschetul clujean'', formaţia va purta banderole de doliu atât la meciul de sâmbătă, cu CSU Braşov, cât şi la cel cu PAOK Salonic, din FIBA EuroCup.

Conform site-ului oficial al echpei masculine de baschet, u-mobitelco.ro, trupul neinsufletit al presedintelui CS Universitatea, decanul Facultatii de Educatie Fizica si Sport Cluj, Gheorghe Roman, va fi depus luni, incepand cu ora 9, in foaierul Casei Universitarilor.

Toti cei care l-au iubit si respectat sunt asteptati sa depuna o floare la capataiul unuia din marile simboluri ale lui "U" Cluj.

Conform informatiilor de la aceasta ora, inmormantarea va avea loc in aceeasi zi, in cimitirul de pe strada Crisan.

Gheorghe Roman este antrenorul cu care "U" Cluj a castigat ultimul titlu national, in 1996, cand se afla pe banca tehnica impreuna cu Dragan Petricevic.

from prosport, u-mobitelco.ro, citynews

No comments: