Sunday, November 18, 2007

MAI VINE SI UN SARB


TEST Fundasul sârb Dejan Brankovic, care a jucat ultima data la OFK Belgrad, va sosi mâine pe Somes pentru a da probe la “U”.

Clujenii sunt decisi sa se “blindeze” în zona centrala a defensivei, acolo unde, pe lânga brazilianul Astorga (foto), va fi testat si sârbul Brankovic.

Numeroasele goluri primite în acest sezon l-au facut pe Gigi Multescu sa ceara jucatori pentru întarirea defensivei. Astfel, dupa ce vineri seara a ajuns la Cluj-Napoca brazilianul Andre Izepon Astorga (27 de ani), cel mai probabil în cursul zilei de mâine va ajunge si sârbul Dejan Brankovic, care a evoluat ultima data în prima liga din Serbia, la OFK Belgrad. “Da, îl asteptam si pe Brankovic. Daca va corespunde la ceea ce vrea domnul Multescu, ne vom pune la masa negocierilor cu el”, a precizat Sorin Vadana, directorul sportiv al echipei. De când este “Turcul” antrenor principal, “sepcile rosii” au ajuns la un acord cu atacantul Zongo (Burkina Faso) si mijlocasul Pedrinho (Portugalia). De asemenea, în probe mai este un portar din Brazilia, Sousa da Silva.
from prosport

No comments: