Sunday, November 18, 2007

TUNARUL ZONGO


SPERANTE Noul atacant achizitionat de “U” Cluj a marcat unicul gol al echipei universitare în meciul amical de ieri cu Gloria Bistrita, încheiat la egalitate, 1-1.

“U” si Gloria au terminat ieri la egalitate, pe “Ion Moina”. Atacantul din Burkina Faso al echipei antrenate de Gigi Multescu a deschis scorul, iar Bad a restabilit egalitatea.

Multescu nu s-a dezmintit ieri si l-a “aruncat” în echipa titularilor cu care a abordat meciul cu formatia lui Ioan Ovidiu Sabau pe Mamadou Zongo, atacant pentru care a insistat sa fie transferat, el având la activ noua sezoane în Olanda. Iar jucatorul din Burkina Faso nu a dezamagit, în minutul sase deschizând scorul, cu un sut plasat din marginea careului mare. Tot Zongo, dupa numai doua minute, putea sa duca scorul la 2-0, dar Albut l-a blocat în ultimul moment. Gazdele au pus stapânire pe joc, Olah reusind un sut de senzatie de la 25 de metri, dar mingea a izbit transversala (‘16). Cum în fotbal ocaziile se razbuna, Tilinca a profitat apoi de o greseala a lui Gigel Coman si a centrat perfect pentru Bad, care a restabilit egalitatea (23). Pe finalul primei reprize, Bolohan (36) si Zongo (40, bara) puteau sa-i readuca pe clujeni în avantaj. Jocul s-a schimbat în totalitate în actul secund, când existat doar o ocazie de gol, pe finalul partidei, atunci când clujeanul Muresan a trimis milimetric pe lânga poarta.
from prosport

No comments: