Tuesday, November 20, 2007

PIESA DE SERIE A!


"U" CLUJ Gigi Multescu îl va testa azi pe brazilianul Fabio "Bilica" Alves da Souza, fundas cu state vechi în Il Calcio, la Palermo, Brescia, Venezia sau Ancona.

"Bilica" (27 de ani), ultima data la Istres, în liga secunda franceza, are sanse mari sa ajunga la un acord cu "sepcile rosii". El va sosi azi la Cluj pentru a fi urmarit pe viu de Multescu.

Telenovela aducerii unui fundas central la echipa universitara este aproape de final. Astfel, Gigi Multescu pare sa obtina ceea ce si-a dorit: transferul lui Fabio "Bilica" Alves da Souza, jucator pe care l-a vrut si în mandatul lui de la Vaslui. Cu 84 de meciuri în prima liga italiana (Serie A), brazilianul pare sa fie dispus sa accepte chiar si varianta "U" Cluj. "Cel târziu marti îl asteptam pe «Bilica» la Cluj-Napoca. Este de remarcat ca pretentiile lui au scazut la jumatate fata de data trecuta când l-am dorit. Are un CV impresionant si l-am convins foarte greu pe impresarul lui sa-l aduca la echipa noastra, din cauza situatiei din clasament. El va trebui numai sa treaca testele fizice pentru a ne aseza la masa negocierilor", a zis Multescu.

Daca tratativele cu "Bilica" vor esua, "Turcul" mai are trei variante de rezerva. Astfel, de câteva zile, Multescu mai are în probe un alt fundas din Brazilia, Andre Izepon Astorga (27 de ani), care a fost supus deja testelor fizice. Azi este asteptat la antrenamente si sârbul Dejan Brankovic, care a evoluat ultima data în prima liga din Serbia, la OFK Belgrad, dar si un fundas argentinian de origine poloneza. Dintre toti acestia va fi pastrat numai unul. In probe este si un portar brazilian, Sousa da Silva, dar el are sanse minime sa ramâna.

Nu vom aduce decât un fundas central. Sper sa fie «Bilica».

Gheorghe Multescu, antrenor "U" Cluj
from p

No comments: