Wednesday, November 14, 2007

Parodia continua

Managerul Tise a tinut prima conferinta de presa! Un lucru extraordinar! Si deja si-a prezentat raportarile cincinale. Conform UCluj.ro mai mult ca prefectul clubului are cateva probleme! Citez UCluj.ro:
1. Situatia financiara. Datoria clubului este de aproximativ 16 miliarde de lei vechi, constand in facturi catre diferiti furnizori. A admis insa ca si altii au datorii catre Universitatea Cluj. Pentru a vedea exact care este situatia finaciara, a comandat au audit financiar.

Datoria asta de 16 miliarde vechi e de fapt de 14 (Ziua de Cluj ) , dar mai sunt ceva datorii catre club, stricam ceva bani pe un audit ca sa avem justificarea sa aruncam cu noroi in cei de dinainte, si uite asa am justificat evaporarea banilor de la Impact! Un manager ar trebui sa produca bani …ca daca e de “spart”….toti suntem manageri…

2. Echipa nu are teren de antrenament. S-au demarat discutiile cu cei de la Universitatea “Babes-Bolyai” pentru inchirierea terenului 3 din Parcul “Iuliu Hatieganu”. Si terenul din Gheorgheni (de la capatul liniei 3) este o solutie, dar numai din retur, pentru ca trebuie efectuate lucrari de intretinere a gazonului.

Prima chestie constructiva! Sper sa nu ramana in stadiu de promisiune electorala

3. Brandul “U” Cluj nu este inregistrat la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci. S-a depus restul documentatiei pentru intregistrarea marcii. O parte dintre documente au fost depuse de catre vechea conducere
In sfarsit! Sper ca nu ne trezim cu vreun scandal ca la Timisoara, si proprietarul aceestui nume sa fie Universitatea Cluj nu paunelul sau vreu acolit de-al lui care s-a trezit cu 5 mintue mai devreme
…………………….

5. Nu exista un magazin cu materiale promotionale. In luna decembrie se va deschide un magazin “U” Cluj in Iulius Mall, iar anul viitor unul in centrul orasului. Se va rediscuta contractul cu firma Diadora, pentru ca replicile pentru suporteri sunt prea scumpe.

Cine ia comisionul de la noua firma domnu’ Tise? Inca ceva…intamplator am avut de-a face cu managementul…dar nu am auzit ca un manager general sa fie si director de marketing! Daca bine stiu, clubul are un departament de marketing si un director! Pe cand ii dictati echipa dlui Multescu?
Cat despre magazinul de promotionale si tricouri ieftine…abia asteptam cu totii…(Doamne ce m-as bucura daca nu am fi in an electoral…in doi ani electorali…)

PS “Doamne” se referea la Cel de Sus ce va vede nu la dvs. dle Tise

5. Echipa risca sa nu fie programata din cauza datoriei catre Unirea Urziceni in contul transferului lui Romik Khachatryan. Saptamana trecuta s-au platit 2 miliarde de lei vechi. De asemenea, s-au platit si restantele catre jucatori, reprezentand contractele si primele de joc.

MULTUMIM DIN INIMA IUBITULUI CONDUCATOR DE CLUB! SALVATORUL UNIVERSITATII! SALVATORUL CLUBULUI! SALVATORUL CLUJULUI!
Deja facem primul bilant al realizarilor dvs? Ce legatura aveti cu firma Impact (cea care A DAT ACESTI BANI)? Va spun eu: NICI UNA. Oamenii au dat (imprumut?!) niste bani si marele Tise a salvat clubul de la neprogramare.SUPER MANAGEMENT! SUPER NANI! NANI NANI NATIUNE!
2 miliarde Urziceni + 4 miliarde jumate pentru transferuri. Restul banilor merg la creditori! uitati ce simplu se pot evapora 600.000 euro cand ai un manager bun! Domnu Tise, inca o intrebare: Pe cand Eliza sau sau Luiza sau …aaaa…mi-am amintit…LIGIA…asa sa revenim…deci pe cand va pregatiti sa anuntati debarcarea lui Ionut Rusu din fruntea departamentului marketing pentru a o unge in functie pe dna Ligia? Am auzit ca e traznet in materie de marketing. Si ca o apreciati tare! Si ca nu ati trecut-o in declaratia de avere a nevestei… Prietenii stiu de ce!

6. Din retur, suporterii vor beneficia de un autocar pentru deplasare.
Suporterii Universitatii au mers pe banii lor de ani de zile la meciuri. Va multumim ca v-ati gandit la noi! Poate vom accepta aceasta stare de normalitate! Dar nu ne veti putea cumpara niciodata nici daca ne luati avion. Si revin la marea mea dilema: azi a fost conferinta de presa la club. Dl. Popa a trimis invitatiile. Nimeni din jurnalistii prezenti nu l-a rugat pe prefectul clubului cum comenteaza ca purtatorul de cuvant al clubului este un fan infocat al echipei rivale? Probabil am sa fiu si eu acuzat ca si Vasile Racovitan ca pun umarul la desfiintarea clubului. Ca si Vasile (pe care nu-l cunosc, dar il respect si stiu sigur ca e U-ist) sunt un suporter al Universitatii. Si m-am saturat de toti golanii care se perinda pe la conducerea clubului. Mai nou avem politicieni. Politica se face in piata nu pe stadion. Si, vorba unui cantec…mi se rupe **** cine iese presedinte…dar tare ma doare ce se intampla cu U!
from alb si negru

No comments: