Friday, January 4, 2008

Cine cade?




Direct din vacanţă, conducătorii Universităţii Cluj se vor întruni astăzi într-o şedinţă fulger, pentru a stabili strategia cu care se va aborda returul de campionat.

După ultima înfrîngere din campionat, cu Unirea Urziceni (0-2), Consiliul de Administraţie al clubului a acceptat, la cererea tehnicianului Gigi Mulţescu, să pună pe lista de transferări nu mai puţin de 13 jucători.
Din lipsă de fonduri pentru noile achiziţii, şefii Universităţii nu mai par dispuşi să renunţe la toţi jucătorii propuşi de antrenor. "Sînt de părere că nu trebuie să renunţăm la toţi jucătorii puşi pe lista de transferuri. Aveau contracte foarte mari, dar se poate renegocia. Universitatea nu este un club atît de bogat încît să plătească un milion de euro pe nişte jucători, iar apoi să-i vîndă cu nici 50.000", a declarat preşedintele Toni Doboş, citat de clujeanul.ro. Astfel, Martin Tudor, Cruşoveanu, Milan Jovanovici, Park, Coman, Negrean, Haciatrian, Iodi, Marius Baciu, Sabo şi Szolomajer au şanse mari să continue la Cluj. Pînă acum, dintre disponibilizaţii lui Mulţescu, doar Bolohan şi-a reziliat contractul cu "şepcile roşii". Zongo va părăsi şi el Universitatea din cauza problemelor medicale.

Rămîne Diadora
Deşi s-a încercat schimbarea furnizorului de echipament sportiv, "U" Cluj va colabora şi în retur cu firma Diadora. "Vom continua cu Diadora. Am luat legătura cu mai multe firme însă nici una nu s-a arătat dispusă să furnizeze în decurs de trei săptămîni toate articolele cerute de noi", a explicat directorul de marketing al clubului clujean, Ionuţ Rusu. "Sperăm ca la finalul lunii să inaugurăm şi magazinul de unde suporterii echipei îşi pot procura articole promoţionale cu însemnele clubului", a completat Rusu.

Fără bani
Jucătorii Universităţii Cluj au rămas fără bani de Sărbători. Fotbaliştii ar fi trebuit să-şi încaseze salariul pe luna decembrie în data de 20, însă banii nu le-au fost viraţi nici pînă acum. "Nu ne-am primit banii pe luna decembrie. Dacă la prime nu avem motive să comentăm, salariul ar trebui să îl primim la timp. Ne-au lăsat fără bani de Sărbători, a trebuit să ne împrumutăm", a spus unul dintre jucători.
from gsp

No comments: