Thursday, January 3, 2008

"U" Cluj continua cu Diadora




Fotbalistii Universitatii Cluj nu se vor imbraca in haine noi in cea de-a doua parte a campionatului, Dorin Goga (foto) si coechipierii sai urmand sa evolueze in continuare in echipamentele Diadora. Conducerea "Sepcilor rosii" a tatonat piata mai bine de o luna de zile in cautarea unui nou furnizor de echipamente sportive, dupa ce managerul general al clubului, Alin Tise, s-a aratat nemultumit de colaborarea cu firma italiana. Presati de scurgerea timpului, cei ce conduc destinele clubului universitar au revenit la sentimente mai bune si nu vor renunta la colaborarea cu Diadora pana la finele actualului sezon.
"Campionatul se sfarseste in mai. Nicio firma nu ne poate pune la dispozitie intreaga gama de articole sportive intr-un termen atat de scurt. Au existat oferte concrete de la Kappa, Nike, Lotto si Ancada. Cea mai avantajoasa oferta a venit din partea Lotto, care ofera tricouri replici ieftine", a declarat ofiterul de presa al clubului, Ionut Rusu. In Liga I, Rapid Bucuresti, Poli Timisoara si Ceahlaul Piatra-Neamt au apelat la serviciile Lotto.
Intr-o alta ordine de idei, Adidas, brand-ul numarul unu din lume in echipamente de fotbal, a refuzat o colaborare cu Universitatea Cluj.
from citynews

No comments: