Thursday, April 24, 2008

“Închidem obloanele!”

Doboş crede că clubul e în pragul desfiinţării dacă acţionarii nu vor ajunge la numitor comun.

Retrogradată în liga secundă, “U” Cluj a ajuns motiv de dis­pu­tă între acţionari.

Reprezentantul firmei Impact, Mi­hai Drăgutoiu, a propus în Adu­na­rea Generală a Acţionarilor (AGA) diminuarea capitalui social pî­nă la 3 milioane de lei, fapt care a trezit suspiciuni în rîndul celorlalţi ac­ţionari. Măsura i-ar asigura socie­tă­ţii pachetul majoritar.

Preşedintele Toni Doboş crede că e unica soluţie de salvare a Uni­ver­sităţii de la faliment. “Nu e vorba de nici un jaf, cum se spune deja, ci doar o măsură normală, care ar asigura viitorul clubului. Impact a propus diminuarea pentru achitarea datoriilor, iar apoi ar veni cu o majo­ra­re de 7 milioane de lei. Mai există o singură soluţie legală, dizolvarea, pentru că clubul e practic în fali­ment. Dacă nu se va ajunge la în­ţe­le­ge­re, într-o lună riscăm să închi­dem obloanele!”, a spus Do­boş.

Şeful Universităţii a vorbit des­pre patrimoniul clubului, evaluat la 5 milioane de euro de auditul finan­­ciar. “Clubul valorează 5 mili­oa­­ne de euro? Într-o lună, dacă nu plă­tim jucătorii, toţi vor deveni li­beri de contract. Mai avem un autocar în leasing şi atîta tot. Ba­­­ză, stadion, cantonament? Ni­mic! Sper ca acţionarii să ajun­gă la un numitor comun”, a conchis Doboş.

sursa gsp.ro

VOTATI PD IDIOTILOR!!! NU INTELEG CUM POT FII UNII ASA IDIOTI SA-L VOTEZE IAR PE BOLOBOC:((

No comments: