Thursday, April 24, 2008

Propunerea Impact, respinsa de ceilalti actionari ai lui "U"

Actionarul majoritar al Universitatii Cluj, Consiliul Local, ramane ferm pe pozitie si nu este dispus sa cedeze clubul universitar pentru mai putin de 2, 2 milioane de euro. Ovidiu Turdean, consilier local si membru al Comisiei de buget-finante, este dispus sa discute orice varianta cu reprezentantii Impact, astfel incat suma cu care se va face majorarea de capital sa nu afecteze cota de actiuni detinuta de Primarie.


"Putem discuta orice varianta cu cei de la Impact, atata timp cat procentul actiunilor Primariei nu va scadea sub 55%. Nu vom vinde pachetul de actiuni pentru mai putin de 2,2 milioane de euro", a transat Turdean situatia.

Un alt actionar al clubului clujean de fotbal, compania Oncos, s-a raliat deciziei Consiliului Local. Radu Constantea, reprezentantul Oncos in actionariatul lui "U" Cluj, a afirmat astazi ca Oncos va lua o decizie in functie de intentiile Primariei. "Noi le-am transmis deja pozitia noastra. Daca Consiliul Local va fi de acord cu propunerea celor de la Impact, vom fi si noi", a declarat Constantea.

In fine, Ben&Ben nu a aprobat diminuarea capitalului social, considerand ca evaluarea facuta de Darian este una rezonabila. "Nu am votat diminuarea capitalului social. Cred ca in urma unei reevaluari a activelor societatii va rezulta o alta valoare a activului net contabil", a spus Claudiu Dan, reprezentantul Ben&Ben, pentru citynews.ro.

sursa citynews.ro

No comments: