Saturday, April 26, 2008

S-a întors căpitanul

Szilagyi (dreapta) este aşteptat din vară la antrenamentele primei echipe

Zsolt Szilagyi a revenit pe gazon după mai bine de doi ani şi jumătate, timp în care a suferit 5 operaţii la genunchiul stîng.

“Szilagyi este primul jucător cu care ar trebui să se înceapă re­cons­truc­ţia echipei la vară”, a spus an­tre­norul Universităţii, Alpar Mesza­ros, după ce l-a văzut la lucru pe fundaş în Liga a IV-a, în meciul “U” II - CFR II.

În 3 septembrie 2005, la un meci de liga a doua, cu Unirea Dej, că­pi­tanul Universităţii, Zsolt Szi­la­gyi (26 de ani), s-a accidentat grav la ge­nun­chiul stîng în urma unei alu­necări. Au urmat doi ani şi ju­mă­tate de groază pentru fotbalistul clu­jean, cu cinci in­ter­venţii chi­rur­gi­cale şi diag­nos­ti­ce deloc în­cu­ra­ja­toa­re. “Sisi” nu a renunţat la gîndul de a re­ve­ni pe gazon şi a dat do­va­dă de aceiaşi ambiţie în teren cu care şi-a cîş­tigat respectul su­por­­te­rilor Uni­ver­­si­tă­ţii. Joi a evo­luat 90 de mi­nu­te pentru “U” II şi nu s-a te­mut să intre decis în dueluri. Mai are mult de recuperat pînă să revină la for­ma care l-a consacrat, dar pri­mul pas a fost făcut. “Dacă o ţine tot aşa, în curînd va reintra în cir­cu­i­tul primei echi­pe. Este un jucător emblematic pen­tru Universitatea Cluj”, a apre­ciat Meszaros.

sursa gsp.ro

No comments: