Saturday, May 3, 2008

„Între Dinamo şi Merlier sunt mai mult decât discuţii”

Dinamo Bucureşti doreşte să îl achiziţioneze pe portarul belgian al Universităţii Cluj, Pieter Merlier, şi a început deja negocierile în acest sens, a declarat sâmbătă agenţiei NewsIn, impresarul Traian Gherghişan.

"Dinamo este printre echipele care îl doresc pe Merlier, dar nu singura. El se află pe lista mai multor echipe din străinătate, care îşi vor trimite reprezentanţii la meciul cu CFR Cluj, de miercuri, şi apoi vom vedea. Oricum, între Dinamo şi Merlier sunt mai mult decât discuţii. Există un interes pentru el", a spus Gherghişan.

Goalkeeper-ul în vârstă de 29 de ani a fost transferat la formaţia ardeleană la începutul acestui an, venind din postura de jucător liber de contract, şi a semnat o înţelegere pe două sezoane şi jumătate. Înainte, belgianul a mai trecut pe la Zulte Waregem şi Maccaby Herzilya.

Preşedintele Universităţii Cluj, Anton Doboş, a explicat, pentru NewsIn, situaţia contractuală a lui Merlier. "El a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu noi, dar în această vară va trebui să achităm o anumită sumă de bani pentru el dacă vrem să continue la noi şi în următorii doi ani. Cum situaţia financiară a clubului este incertă, încă nu ştim dacă va rămâne sau nu", a precizat oficialul ardelenilor.

sursa NewsIn si gsp

No comments: