Thursday, June 26, 2008

Goga a semnat cu Poli

Atacantul Universitatii Cluj, Dorin Goga, a semnat un contract de joc cu Poli Timisoara in urma cu foarte putine momente.

Interesul timisorenilor pentru „bijuteria clujenilor” a reaparut dupa ce negocierile au esuat cu o luna in urma. Desi actuala oferta a Politehnicii este mai putin avantajoasa decat cea inaintata initial, oficialii celor doua echipe au batut palma, dupa sase ore de negocieri.

UPDATE: "U" Cluj va primi pentru fostul capitan al echipei 1,2 milioane de euro, platibili in patru transe. Goga va evolua pentru Poli Timisoara trei sezoane si se va alatura echipei lui Dusan Uhrin jr. maine dimineata. Clubul banatean a oficializat la scurt timp de la sfarsitul negocierilor transferul fotbalistului pe site-ul oficial. "Sunt fericit ca am facut aceasta alegere. Dupa prima oferta din iarna a lui Poli am dorit sa vin aici, dar m-am gandit si la Universitatea Cluj, pe care vroiam sa o ajut. Sper sa ne indeplim obiectivele si sa ma integrez repede, sa nu dezamagesc!", a declarat Goga dupa semnarea contractului.

citynews.ro

No comments: