Monday, June 23, 2008

Remus Câmpeanu, posibil preşedinte la „U”

Mihai Biriş
Firma clujeană Oncos, noul pro­pri­etar al „Şepcilor-roşii”, a în­­ceput încă de săptămâna trecută căutările privind formarea noului
staff administrativ-executiv. În acest sens, Radu Constantea a demarat negocieri cu mai multe persoane din fotbalul clujean pentru stabilirea noii organigrame a Universităţii Cluj. Remus Câmpeanu a fost ofertat pentru preluarea funcţiei de preşedinte al Consiliului de Administraţie.
Alpar Meszaros, Marius Popescu şi Călin Ciucur au fost reconfirmaţi pe banca tehnică a Universităţii Cluj, imediat după ce firma clujeană Oncos a fost declarată câştigătoarea negocierilor privind achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni de către ex-Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca.

„Alegerea lui Câmpeanu este logică”

Actele de vânzare-cumpărare al clubului nu au fost încă redactate în totalitate, semnarea acestora urmând a avea loc cel mai probabil până la finele acestei luni.
Radu Constantea, reprezentantul firmei clujene în Adunarea Generală a Acţionarilor, a primit „undă verde” din partea lui Vasile Onacă, proprietarul Oncos, să stabilească într-un timp cât mai scurt noua organigramă a Universităţii Cluj. Deşi mulţi se aşteptau ca Radu Constantea să ocupe funcţia de preşedinte al viitorului Consiliu de Administraţie, cel vizat pentru această funcţie este Remus Câmpeanu, fostul jucător şi preşedinte al „Şepcilor-roşii”.
Continuarea pe Informatia de Cluj

No comments: