Friday, June 27, 2008

Goga a schimbat "facultatea"

Goga a schimbat

• Dorin Goga, cel mai mediatizat fotbalist clujean in ultimul an, s-a transferat de la Universitatea Cluj la Poli Stiinta Timisoara, schimbind tricoul alb-negru cu cel alb-violet •

Serialul transferului atacantului Dorin Goga, unul din subiectele principale ale presei sportive clujene in aceasta vara, si-a derulat in noaptea de miercuri spre joi ultimul episod. Decarul "Sepcilor rosii" a semnat miercuri noaptea, cu putin timp inainte de ora 24, un contract pe trei sezoane cu Poli Timisoara, care va achita Universitatii Cluj suma de 1,2 milioane de euro, platibila in patru transe, plus 20 de procente din viitorul transfer in tara sau in strainatate. La Poli Timisoara, Goga, care va fi al noualea atacant din lotul antrenat de Dusan Uhrin, va cistiga 200.000 de euro pe sezon, de aproape trei ori mai mult decit cistiga la Universitatea. Astfel, Dorin Goga devine cel mai scump transfer din istoria lui "U" Cluj, suma platita pentru fostul, de acum, capitan al "Sepcilor rosii" fiind de trei ori mai mare decit suma (oficiala) cu care au fost cumparati acum patru ani, la pachet, Cocis si Florescu. Totodata, banii pe care echipa patronata de Marian Iancu ii va varsa in contul Universitatii pot insemna, daca suma va fi gestionata cum trebuie in folosul clubului, salvarea gruparii clujene de la faliment. Totusi, trebuie spus ca ultima oferta a Timisoarei este mai putin avantajoasa decit celelalte oferte facute de Poli:
1 milion de euro in iarna si 11 jucatori imprumut (cu care poate "U" s-ar fi salvat de la retrogradare) si 1,5 milioane de euro, platibil tot in rate, oferte refuzate pe rind de conducerea Universitatii.

Goga, care va implini pe 2 iulie 24 de ani, a debutat in 2002 la "U" Cluj, an in care a devenit si campion national de juniori cu echipa antrenata de Mircea Cojocaru. Goga (care ieri a si efectuat primul sau antrenament cu noii sai colegi de la Poli) a jucat in tricoul alb-negru 90 de meciuri in liga secunda, fiind, cu 26 de goluri in patru sezoane, golgetrul echipei in Divizia B. In Liga I a fost, de asemenea, golgetrul echipei, cu 8 goluri inscrise in 31 de meciuri, fiind si din acest punct de vedere liderul echipei.

Continuarea in Ziarul Faclia

1 comment:

Ioan Castil Valeda said...

ROMANIA DE 5 STELE

Pentru ca m-am saturat sa aud ca bulgarii au carnatii mai lungi si castravetii mai vanjosi decat ai romanilor, pentru ca m-am saturat sa aud ca palmierii din Thailanda sunt mai mijto decat ai nostri din Mamaia, pentru ca m-am saturat sa aud ca hamburgerii cu ceapa sunt mai buni decat parjoalele cu usturoi, pentru ca nu vreau sa cred ca ospatarii romani sunt mai nesimtiti decat cei italieni, m-am gandit sa lansez campania ROMANIA DE 5 STELE.

Nu este un concurs, ci doar o cursa cu noi insine. Provoc autorii de bloguri cat si cititorii acestora sa descrie intr-unul sau mai multe articole unde s-au simtit ei cel mai bine in vacantele si excursiile sau calatoriile de afaceri din Romania (ar fi OK si poze), descriind cu exactitate cum a fost la restaurantul sau hotelul care i-a impresionat.
Dar, puteti scrie si despre vacantele ratate din cauza marlaniilor din turismul romanesc. Pentru ca ne-au coplesit ! Sau sunt doar legende ?!?

Nu trebuie sa fie o opera literara, ci doar un text coerent care sa te lamureasca daca a fost bine/rau acolo unde autorul spune ca a fost. Nu conteaza care este obiectul descrierii tale – poate fi o terasa modesta cu un fel de mancare nemaipomenit , un fast-food curat, o pensiune ospitaliera sau un hotel de naishpe stele cu servicii catastrofale.

Primele 50 (cincizeci) astfel de articole vor fi daruite de catre mine cu cate o caseta ce va contine 2 sticle cu vin vechi Gold Collection de la podgoria mea preferata de la Pietroasele (valoarea casetei este 20 euro). Pentru a participa la campania ROMANIA DE 5 STELE trebuie doar sa postati articolul pe unu din blogurile romanesti, sa specificati cine este initiatorul campaniei si sa imi trimiteti un link unde pot citi textul vostru pe care il voi prelua si il voi posta si pe blogul meu cu mentionarea autorului.

VACANTA PLACUTA IN ROMANIA DE 5 STELE !

PS – imi cer scuze, nu ma pricep cum se da leapsa si de aceea va rog sa faceti voi asta pentru ca sunteti mai priceputi in ale blogarelii, eu sunt mai priceput in ale vinurilor vechi de Pietroasele ;)
- si mai promit ca voi pune la cale si un uikend beton cu prietenii mei blogerii intr-un loc ospitalier tare !!! (ma gandeam ca in toamna cand s-o face mustul si pastrama …)