Saturday, March 8, 2008

20.000 de euro pentru gazonul de pe "Ion Moina"


Mostenirea lasata de artista Beyonce pe "Ion Moina" l-a determinat pe presedintele clubului Universitatea Cluj, Toni Dobos, sa investeasca in refacerea gazonului.

Echipa de sub Feleac va scoate 20.000 de euro pentru readucerea ierbii stadionului la standardele Ligii I. "Avem pe masa mai multe oferte, de la 3-4 firme. Nu ne-a permis vremea pana acum sa demaram lucrarile, dar sper sa le incepem cat mai repede", a declarat, pentru citynews.ro, Toni Dobos.

Sala de forta din complexul "Ion Moina", ce a costat clubul 50.000 de euro, urmeaza sa fie data in folosire in cateva zile, lucrarile fiind pe ultima suta de metri.

Tot Dobos a marturisit, pentru citynews.ro, motivele pentru care clubul si-a schimbat sediul si a ales "casa" urmaritului DNA, Toma Rus. "Stiam ca spatiul este al lui, insa nicaieri in centru nu gasesti metrul patrat la 6 euro, ceea ce este foarte avantajos. Oricum, este o locatie provizorie, pentru doar sase luni. Suntem in cautarea unui sediu permanent", a explicat presedintele clubului clujean.
from citynews.ro

No comments: