Friday, March 7, 2008

Doboș, cu ochii pe arbitraj

Toni Doboș pleacă de la premisa că la Vaslui jocul va fi corect, însă este pregătit să reacționeze dacă nu se va întâmpla așa

Toni Doboș pleacă de la premisa că la Vaslui jocul va fi corect, însă este pregătit să reacționeze dacă nu se va întâmpla așa

„Şepcile“ vor juca duminică la Vaslui pe un teren unde s-au născut mai tot timpul controverse. Doboş nu crede însă că acolo s-ar putea întâmpla ce se petrecea pe vremuri la Piatra-Neamţ. Preşedintele lui „U” Cluj speră ca în meciul de duminică principalul obstacol pentru jucătorii lui Alpar Meszaros să fie forţa de joc a echipei lui Dorinel Munteanu. „Ştiu că sunt foarte bine organizaţi, dar nu trebuie să pornim cu supoziţia că vom fi dezavantajaţi de arbitraj. Sincer, eu nu mă tem de chestia asta, însă suntem atenţi la orice detaliu”, a spus ieri Toni Doboş, care, mai mult, laudă adversara de duminică. „Cei de la FC Vaslui sunt de admirat pentru ceea ce au realizat. Au trecut foarte repede de la stadiul de echipă mică la cel de pretendentă serioasă pentru un loc în cupele europene. Sunt convins că şi noi vom ajunge la performanţele lor şi chiar îi vom depăşi”, a adăugat, optimist, şeful alb-negrilor.

„Scandalul e o glumă proastă“
Doboş nu crede nici într-o conspiraţie împotriva echipei sale, după scandalul declanşat de Nicolae Bara, finanţatorul celor de la UTA. „Nu mi-e teamă că s-ar putea alia cineva împotriva noastră. Din punctul meu de vedere, aşa-zisul scandal este o glumă proastă pornită de la cineva din Arad, care s-a transformat într-o porcărie. În plus, pe noi nu ne-au afectat cu nimic cele întâmplate”, a conchis Doboş.

Sper ca la Vaslui să jucăm 11 contra 11. Au formaţie bună, au şanse la Cupa UEFA şi au în cap asta. Ne-am revenit după semieşecul cu UTA.
Alpar Meszaros, antrenor „U” Cluj

Mergem să ne jucăm şansa. Atmosfera e similară cu cea de dinaintea partidei cu Rapid. Dacă jucăm ca în Giuleşti, nu avem cum să pierdem.
Dorin Goga, jucător „U” Cluj
from gsp.ro

No comments: