Wednesday, November 28, 2007

Abrudan: 'Voi cere un arbitraj cat mai corect duminica'


photo from www.sportulsalajean.ro



Vicepresedintele FRF si presedintele AJF Cluj, Patritiu Abrudan, a declarat ca va face demersuri ca partida dintre CFR Cluj si Universitatea sa beneficieze de un arbitraj cu cat mai putine greseli.

"Va asigur ca voi interveni la forurile abilitate ca cel care va fi arbitru la derby-ul Clujului sa aiba grija sa faca cat mai putine greseli", a spus Abrudan.

Acesta le-a transmis un mesaj reprezentantilor ambelor cluburi, pentru a nu distruge spectacolul de fotbal cu comportamente antisociale: "Nici unii nici altii nu sunteti sfinti. Va rog sa va controlati acei suporteri din randul galeriei care sunt turbulenti si sa nu-i lasati sa intre la stadion. Sper sa nu fie bannere si injurii. Am ramas neplacut surprins sa vad ca la meciul disputat de CFR la Bistrita, suporterii feroviari au injurat tot timpul echipa Universitatea, rostind acel cuvant din 4 litere care incepe cu litera M. La fel si in galeria Universitatii am auzit injuraturi la adresa conducatorilor", a spus Abrudan.

Teodor Pop-Puscas, administratorul firmei PP Protect, care se ocupa cu securitatea arenei din Gruia, a declarat ca detine informatii conform carora suporterii Universiatatii Cluj se vor prezenta la derby-ul local din Gruia cu 500 de petarde cumparate de la Bucuresti, dar si cu 500 de bile de rulment, cu intentia de a sparge tabela de marcaj de pe arena din Gruia.

"Imi vine greu sa cred ca s-ar putea ajunge la asa ceva. Am inteles ca se vor pregati si cocktail-uri Molotov pentru a aprinde scaunele din peluza. Ii averitzez pe toti cei care vor comite fapte antisociale ca sistemul nostru de securitate dotat cu 32 de camere in va identifica si vor fi deferiti jandarmilor, apoi scosi de pe stadion", a spus Pop-Puscas, care considera ca derby-ul de duminica ar putea demonstra echipelor din Capitala ca in orasul Cluj sunt cei mai civilizati spectatori.
from citynews

No comments: